Känner mig mer hemma än någonsin!

Hej vännen!

Det är snart mitt i natten, men kände för att skriva till dig innan jag sover.

I fredags var första natten vi sov i nya lägenheten och sedan dess har vi hållit på att få ordning på det största kaoset. Ni vet när man bara vill knäppa med fingrarna så ska allt vara uppackat, gärna tapetserat , golvet vara lagt i Matheus rum och i köket, köksluckorna målade mm så man kan starta inredningen och myset på riktigt. Starta lite Diy projekt som att måla om lite möbler och skapa den där känslan jag så länge letat efter. Bara över en helg känner jag mig mer hemma här än någonsin och det känns SÅ rätt! Nu ska jag bara bli bättre på att lära mig ta en sak i taget ;)


Ska bli så kul att visa er lite bilder. Tänker hela tiden att jag visar bilder när allt är klart, tapetserat, möblerat osv, men ni kanske vill hänga med nu direkt, se bilder för att sedan se skillnaden?


I morgon startar Matheus inskolningen på nya Förskolan, en mjukstart med besök på en timme. Imorgon bitti ska även Ellah och Kidh ta bussen till skolan för första gången. Nu blir det nya rutiner och ansvar, något som jag tror dom kommer växa med och det var ikväll två glada och lite nervösa barn som lade sig. . Tar bara 10 min och är samma buss hela vägen, så känns tryggt!


Har du haft en fin helg? Har ni firat Halloween på något vis? Vi brukar alltid annars ha en liten fest här hemma för vänner med deras barn, men i år, i och med flytten så blev det inget. Får ta igen det nästa år och då förhoppningsvis utan Corona. Vågar man tro på det? Känns lite otäckt, som om detta ska stanna förevigt!


Var rädd om dig!

Kram

Gillar

Kommentarer

HandlaSmart
HandlaSmart,

Önskar dig en trevlig vecka 😊

nouw.com/handlasmart
evelinajosefines
evelinajosefines,
Hoppas din helg har varit fantastisk och att din vecka börjar lika så 🥰
nouw.com/evelinajosefines
Didi,

Nämen hej, har du flyttat bloggen!!?? Åh jag vet inte om du brukar svara på meddelanden du får, kommentarer alltså men jag är nyfiken på hur du tänkte kring att flytta bloggen hit och vissa samarbeten. Vad jag ofta får höra är att man inte tycker om Nouw för att de har no-follow på sina sidor, vilket gör att samarbetspartners inte gillar att samarbete med nouw bloggar. Hur gör du då? nyfiken då jag länge velat gå över till nouw men inte vågar för att inte förlora samarbeten.

Tacksam för svar

blogg.loppi.se/strongerlife
theresewickman
theresewickman ,

Hej 😊 Ja det var ett tag sedan nu och jag r så enormt nöjd med mitt beslut. Sedan jag bytte har mins statistik ökat och synligheten. Oj, det har jag aldrig hört, att företag skulle vara emot Nouw av en sådan anledning. Tänker också att Yayanaomi som driver en av sveriges största bloggar ligger på denna portal mfl och har aldrig hört att något företag skulle vara emot det? Jag samarbetar som vanligt och har inte fått några avbokningar. Så låt inte det stoppa dig 😊


KRAM

nouw.com/theresewickman
Malin
,

Jag vill se massa bilder direkt 😍

Petra J
,

Gärna bilder redan nu och se lägenheten växa fram!

Lotte M,

Jag vill med se bilder, helst igår haha

lotte4.blogspot.se
KateOgembo
KateOgembo,

Känns som att corona är här för att stanna men förhoppningsvis är det inte ”lika farligt” och att det finns tillräckligt bra kunskap och vård för att fortsätta som livet var innan. Vad kul att ni sovit första natten och allt en liten nystart. Så skönt att det är samma buss hela vägen till skolan och att det går snabbt så tryggt. Vill gärna se bilder under tiden ❤️😍😍

nouw.com/kateogembo