KÄNNS LITE EXTRA GRÅTT!

Hej vännen!


Blir inte roligare än att dagarna känns ganska gråa just nu. både vädret och måendet. Är så trött på att försöka driva ett företag samtidigt som man alltid är den som ensam behöver ta alla sjukdagar mm.

Lätt att missförstå, för jag vill GÄRNA vara med mina barn, men den där jäkla känslan av att jag bara springer i något ekorrehjul och hur trött och utmattad jag än börjar känna mig så lugnar ingenting ner sig.

Disken växer hela tiden, oavsett hur ofta jag diskar, tvätten, kaoset här hemma med liten snabb 3 åring som snart varit hemma i två veckor från förskolan. Det är som att skotta i snöstorm. Företaget, alla foton, content och saker som ska göras inför samarbeten som jag aldrig får möjlighet att göra. Mailen som är extremt lång, fakturor som ska skickas mm.

Mitt huvud är så trött just nu, ni vet sådär när man känner att fan, nu orkar jag inte mer? Precis så känner jag just nu. Har svårt att finna glädje i saker utan det mesta sista tiden känns bara som eländigt ont.


Sådana här stunder i livet försöker jag påminna mig själv om att jag inte har ett dåligt liv utan bara en dålig dag eller att jag inte mår dåligt hela tiden, utan just idag. Sen om dagarna kommer flera dagar irad, så får det vara så. En dag, när allt lättat upp så vet jag att där stor en mycket gladare och välmående Therese och väntar...
Matheus älskar att baka så igår slängde vi ihop en banankaka med choklad av två övermogna bananer. Dock var han inte alls förtjust i kakan medan jag och Ellah älskade den.. Ni kan ju fråga hur mycket som var kvar av kakan vid läggdags. ZERO ;)


KRAM

Gillar

Kommentarer