Känslan av att vara otillräcklig!

Hej vännen! Fredag idag och OJ så härlig och efterlängtad.!

Ibland sköljer allt över mig och här om dagen bröt jag ihop. Känslan efteråt är lite befriande, som om man fått gråta ur sig det jobbiga i kroppen.


Den där inre stressen kom i kapp mig och den där känslan av att vara otillräcklig på alla plan är något jag verkligen ogillar. Denna tid på året är min mest hektiska tid arbetsmässigt. Haft massa jobb som skulle gjorts, som bara läggs på hög eftersom jag haft sjukt barn hemma i över en vecka. En av få nackdelar med att ha eget företag, att ingen annan kan göra arbetet åt en när man själv bara behöver checka ut och vara mamma.

Ni vet när man vet att man BORDE göra dittan och datten, alla mail som kommer in om frågor varför planerade samarbeten inte kommer in, samtidigt som man bara villhöver ta hand om sitt sjuka barn. Den känslan ogillar jag, när man känner att man inte är 100% närvarande som förälder och inte heller kan prestera i arbetet. Vilket för mig ändå är enormt viktigt då det kan avgöra om företag vill jobba vidare med mig eller inte..

Att då vara helt ensam, att alltid vara den som bär ansvaret kring allt, kan ibland bara bli för mycket...

Ibland önskar jag att jag hade en trollstav så jag kunde trolla fram fler timmar per dygn.


Ni som följer mig på Instagram vet om att Matheus varit sjuk, så pass sjuk att vi fick åka ambulans in till akuten då han knappt fick någon luft. Efter undersökningar kunde doktorn konstatera att han fått inflammation i luftstrupen, vilket tydligen är livshotande. Efter kortison för att få bort svullnaden och efter att ha andats in medicin i en mask så blev andningen bättre och vi fick 2 på natten åka hem igen. Detta var i Måndags kväll, tror jag? Dagarna går lixom ihop med varandra.

Sedan dess har febern kommit och gått från 38,5 upp till 41 grader och nu senaste dagarna har han fått en eländig hosta. På dagarna tycker jag han är pigg, leker, myser och är på allmänt bra humör, men med kvällarna kommer oftast febern tillbaka.

I helgen åker han till sin Pappa och jag har skickat med febertermometer, mediciner och allt jag tror att han kanske behöver. Har kontakt för att se hur han mår och finns tillgänglig om han skulle bli sämre. Själv ska jag passa på att ta ikapp den där enorma högen av arbete jag hamnat efter med, passa på att få SOVA och så vet jag att den där känslan av ett tungt täcke över mig kommer lätta imorgon när jag fått bocka av massa på to do listan. Befriande känsla.!


Hört att det är MÅNGA barn som är sjuka just nu, Mycket RS och långa vab tider.


Måste bara få säga det. Jag är SÅ glad över att få vara tillbaka här. Det är inte fören jag började skriva som jag insett hur mycket jag saknat relationen vi har här. Känns som om vi har chans att komma varandra närmre än genom Instagram?


Vad har du för planer denna fredag?Ha en underbar dag! KRAM

Gillar

Kommentarer