KLIAR I FINGARNA ATT INREDA OCH BOA IN OSS MERA!

Innehåller affiliate-länkar

Hej och god förmiddag vännen!


Jag kan ibland komma in i perioder där energin flödar och jag vill bara inreda, fixa och göra om i hemmet. Extra mycket sedan jag flyttade eftersom det såklart tar ett tag att bli klar.

Ibland önskar jag att man vore ekonomiskt oberoende så man kunde inhandla allt man vill ha på en helg.

Just nu drömmer jag om ett stort gammaldags vitrinskåp att ha i matsalen. Letar på Blocket och olika säljsidor, men hittar inga. Vet du vart man kan hitta?

Vill också ha en ny soffa. Sålde den vi hade i radhuset när vi flyttade in i lägenheten då jag insåg att den soffan var alldeles för stor. För samma pengar jag sålde soffan för kunde jag köpa en ny, helt ny från Ikea, en mindre modell 4 sits soffa. En soffa som såå många tipsat om. Visst är den fin, älskar den till utseendet men jag var nog bortskämd med den vi hade tidigare, för denna trivs jag inte alls med. Det är glest mellan kuddarna ,så rätt som det är hamnar man på ryggstödet, det är även väldigt glest mellan sittkuddarna vilket gör att det känns som om man sitter på golvet om man hamnar i mellan. Även upplevt under dessa månader att tyget på soffan blivit dåligt, snabbt. Ni andra som har Söderhamn soffa från Ikea, är ni nöjda?


Även tavlor eller annan konst till väggarna i vardagsrummet och matsalen vill jag hitta, samt även fixa klart mitt projekt med att bygga en lång hylla i Matheus rum. Som ni hör vill jag så mycket, haha men ibland är det svårt att få tiden samt pengar att räcka till.


Här nedan är lite Inspo. Älskar Bohoo känslan och tycker att Ellos har mycket fint...

Vad har du för favorit butik eller webbshop när det kommer till Inredning? Jag har nog Hm-home, Ellos, Homeroom och Granit som favoriter.

Sen får man inte glömma bort alla Loppisar och Secondhand butiker, men just när det kommer till Webbshopar är dessa mina..


Ha en fin dag!


KRAM

Gillar

Kommentarer

emelivet
emelivet,

Jag har också såna perioder😍 såå fina grejer 🥰

nouw.com/emelivet
Anngelic
Anngelic,

Åh har du några tips på loppisar eller second hand som har webshop? 😊
Chillie har en del fint, Trendrum är min senaste passion men i övrigt så håller jag med dig om Ellos och HM Home 😊

nouw.com/anngelic
Anngelic
Anngelic,
men jag glömde ju! har du kollat hos frokenfraken? 😃
nouw.com/anngelic
Emma
,

Posh living har mycket fint, newport och sonac också!

Camilla Karlsson Svedin
,

Jag gillar samma butiker som du...men när jag besöker din hemstad så missar jag inte Nord by C, CE inne & ute och Jakobssons möbler! 😘👌🏻