KOMMER INTE KUNNA ANDAS UTAN HENNE!


Hej fina!

Fick ett sms av min mamma i morse att alla prover dom tagit på sjukhuset visade att hon hade dubbelsidig njurbäcksinflammation samt blodförgiftning. Obehagligt men nu med rätt behandling börjar det äntligen på över en vecka gå åt rätt håll och som det såg ut idag så skulle hon eventuellt få komma hem i eftermiddag.


Det är när något sådant här händer, när man ser sin Mamma vara så sjuk som man förstår att en dag så ska jag klara mig utan mina föräldrar. Hoppas att det är MÅNGA år kvar såklart, men det skrämmer mig. Hur skulle jag klara mig? Jag och min mamma är absolut bästa vänner. Det är henne jag ringer och hon ringer mig när vi behöver prata, ventilera och söka tröst. Känner mig så ensam idag, hur skulle jag känna mig utan henne vid min sida? Skulle tappa allt! Inte kunna andas..


Skönt att hon nu är på väg att bli bättre, men doktorn har sagt att hon måste vara sjukskriven minst 3 veckor framåt och sedan jobba hemifrån ett bra tag. Får se hur mamma när hon tillfrisknar klarar av det, som likt mig klättrar på väggarna :)Barnen är hemma och lilleman som egentligen skulle gå på Förskolan idag, imorgon och på Torsdag blir nog hemma hela veckan han också. Jag har en hel del arbete att göra, men har inte samvete att skicka iväg honom när hans syskon är hemma. Jag vet, kanske något jag behöver jobba på, men så är det. Så jag får försöka göra det jag kan och se om Ellah och Kidh kan släppa sin gamingdator och Tiktok för att leka lite med sin bror några stunder så jag kan ta tag i det absolut viktigaste.

Lov för dom är = Ligga i sängen, chatta med vänner, spela spel och kolla film. Hade dom fått gjort det hela lovet hade dom varit nöjda!

Hoppas vi ska kunna hitta på något skoj, även om det i och med det milda vädret inte alls blev dom utomhusaktiviteter vi hade hoppats på. I går bakade Matheus chokladbollar efter att ha önskat att baka kakor flera dagar i rad. Det var en superstolt kille som sedan på eftermiddagen bjöd Ellah och Kidh på sina egna Chokladbollar när dom kom hem från sina vänner. Ni skulle sett hans leende när han visade upp sitt fat. Obeskrivligt!

Ska ikväll efter Ellahs ridskola spela sällskapsspel, bara jag och dom stora när Matheus har somnat. Ett nytt spel dom fick i Julklapp som jag inte riktigt förstått mig på ännu. Heter Ticket to Ride Europa. Någon som har det spelet?


Matheus kläder som ni så många redan hunnit fråga om är från Kappahl och deras nya märke. Du hittar det HÄR.


Har ni Sportlov denna vecka, eller har ni haft kanske eller ska ha?


KRAM

Gillar

Kommentarer

BelindaGoransson
BelindaGoransson,

Så söta bilder!! Förstår precis det du skriver i början! Det är så skrämmande!!❤️

nouw.com/belindagoransson
Ingajohansson
Ingajohansson,
emelivet
emelivet,

Brukar också få såna tankar och kan inte föreställa mig ett liv utan dem. De är ju liksom mitt liv, de som skapat och uppfostrat mig. Nä usch tur att hon är på bättringsvägen ❤️

nouw.com/emelivet
Jenni
,

Ticket to ride är ett superroligt spel! Kan kännas lite svårt att förstå precis i början, men det lättaste är att spela och ha reglerna lättillgängliga så man kan se att det blir rätt men ändå få igång spelet. När man väl har kommit igång är det inte så svårt och jag tycker det är väldigt trevligt sällskapsspel. 😊

Karin
,

Vad fina ni är!


Förlorade min Mamma för fyra år sedan, hon var min ryggrad, mitt allt! Jag rasade totalt och fortfarande är saknaden så fruktansvärt smärtsam. Jag blev själv mamma förra året och saknar henne så oerhört.

Skönt att höra att din Mamma mår bättre.

Kram

Cecilia
,

Ticket to ride är det roligaste spel jag vet och går fint att spela med barnen. Man kan underlätta lite i början tills de har lärt sig, till exempel att bara ha ett uppdrag var. När man tröttnar på Europa finns det mängder med andra spelplaner tex norden, asien, afrika, storbritannien m.m.

Therese
,

Min mamma lever med obotlig cancer sen snart ett år tillbaka. Lever med döden i hasorna hela tiden ! 😭


Så är viktigt att ta vara på tiden och njut av varandra!