LILLEMAN POSITIV FÖR CORONA!

Hej vännen!

Ny vecka & vi hade ganska mycket inplanerat. B.l.a skulle jag i morse iväg på en inbokad tid hos psykologen, något jag sett fram emot ganska länge. Men det plus mycket annat fick avbokas då Matheus kom hem igår från sin Pappahelg, förkyld och efter att jag tagit ett Covid test på honom visade det positivt, så ja, det blev ingen förskola denna vecka heller. Räknade ut att Matheus varit där 2 dagar på snart 2 månader. Innan Jul blev vi alla i familjen sjuka i influensa, sedan var han hemma på flera veckors Jullov och när det var dags att återgå efter jullovet hade jag honom bara på plats i början på veckan för att inte riskera att han skulle bli sjuk och smittad på Förskolan innan vi skulle åka på en veckas skidresa. Sen var vi en vecka i Fjällen, och sen hade jag honom hemma veckan efter för att underlätta för pedagogerna då det var både personal och många barn sjuka och nu denna vecka skulle han återgå, äntligen efter snart 2 månader och så hinner han få Corona. Suck!

Känns som om vi är många som av olika anledningar haft barn hemma väldigt mycket senaste tiden!?


Efter veckan i Fjällen kände jag mig full av energi. Hade fått spendera mycket tid ute och jag kände att äntligen var den där glöden tillbaka, men nu, med snart 2 veckor hemma igen, i vabbträsket så känns den som bortblåst. Visst blir man seg, trött och alldeles grå av att gå hemma!? Som om man befinner sig i någon instängd bubbla med dåligt syre?


Ska dock ta tag i att rensa våra garderober samt storstäda lägenheten i eftermiddag. Kommer kännas så enormt skönt efteråt och då är jag också redo för att kunna fota lite jobb imorgon som ska in på Utkast samma dag..

Visst är det skönt att ligga här, som jag gör nu bredvid en sjuk Matheus. Men som jag skrev ovan blir jag så obehagligt seg och trött i huvudet av att göra ingenting, så man får försöka kombinera lite av varje.


Är ni friska, eller är ni sjuka?

Önskar dig en fin vecka!

Gillar