LITEN HAR BLIVIT STOR!

Hej vännen!


Alldeles för lång tid jag skrev här inne, men har haft någon typ av skrivkramp som inte velat släppa. Att då göra inlägg blir så enormt krystat och inget känns riktigt genuint.

Men idag kände jag en stor längtan att bara få skriva av mig, så här är jag. :)


Har du haft en bra start på maj månad?

Min lilla kille, Matheus fyllde 4 år i Söndags. Han var hemma hos sin Pappa hela helgen så när han kom hem sent i Söndags eftermiddags firade jag och hans syskon honom lite enkelt och mysigt. Han fick öppna sina paket, bestämma vilken mat vi skulle beställa ( blev sushi) och sedan kröp vi ner i sängen tillsammans, alla fyra för att se Madicken och mysa. Nu på Lördag vankas det storkalas för honom så en lugn och skön myskväll kändes som det bästa i Söndags.

Hade dessutom varit på Bröllop hela helgen i Stockholm vid Näsby slott där mina vänner John & Johan gifte sig och helgen sömntimmar gick att räkna på två händer. i Snitt, 4 h natt, så mycket mer hade jag ändå inte orkat med :)


Igår Måndag var en riktigt kaosdag känslomässigt. Min vän och assistent Sofia skulle komma hit då vi hade flera samarbeten att fota och filma. Men efter att ett av mina barn varit SÅ ledsen hela morgonen och inte velat gå till skolan då barnet inte alls trivs just nu och den yngsta hade utbrott på utbrott på morgonens BVC besök för 4 års kontroll som sluade med att vi fick boka in en ny tid och jag fick gå med honom skrikandes under armen så bröt jag fullständigt ihop. Kände mig totalt ensam i föräldraskapet och i detta går också ett av barntet igenom en ADHD utredning där jag har mycket kontakt med läraren i skolan som säger att barnet har det tufft. Att stå ensam i detta och med alla känslor som bubblade ur två barn som start på dagen blev bara för mycket.

När alla barn var lämnade på skola och förskola och jag kom hem så var Sofia redan här. Jag bröt ihop i hennes famn och jad förklarade att jag omöjligt kunde stå framför kameran idag. Jag var ett vrak och känslan av nedstämdhet höll i sig hela dagen. Fantastisk som hon är stannade hon kvar i några timmar för att ta disk, hjälpa till att städa undan lite och underlätta för mig. Glad att jag har henne!


Idag Tisdag var barnen på betydligt bättre humör och även om jag fortfarande idag känner mig lite nedstämd och vilsen så är det bättre än igår :)


Bilder från Bröllopet tänkte jag dela i ett eget inlägg. En alldeles för magisk helg för att inte dela!

Hoppas du får en fin vecka!


KRAM

Gillar