Livet ute på landet hos Morfar!

I samarbete med Fatmoose

Hej vännen, mår du bra?

Barnen har sov ute hos sin Morfar mellan Lördag och Söndag i förra helgen då jag haft ett litet jobbevent här hemma. Oj som dom trivs ute på landet. Är tacksam att vi har möjligheten att vara där så pass ofta.

Som ni kanske kommer ihåg satte vi i början på Sommaren upp en stor lekställning som vi alla i familjen hjälpes åt att sätta upp. Som alla barn lekt i den i sommar. Så kul! Tänk om man själv hade haft en sådan här som liten. Vilken dröm.

Känner att i dessa tider, där barn sitter så ofta med teknikprylar och är mer stillasittande än någonsin så är en egen klätterställning något som verkligen lockar ut till lek. Önskar dock den hade fått plats här, där vi bor. Då hade barnen varit ute hela tiden. Men nu har barnen istället ett lekparadis ute hos Bästa Morfar och det är mer än väl.

Visste du att Fatmoose har flera olika lek och gungställningar ? Du kan välja en mindre gungställning, lekställning eller en stor och den är sjukt stor, som en megastor lekpark. Tänk att ha tillgång till det , hemma i sin egna trädgård. Då behöver man verkligen inte lägga pengar på att åka till olika lekland, då har man ett egen hemma :)

Gissar att alla grannbarn skulle hänga här, kanske lika bra att våran står ute hos min Pappa. Där är det inga grannar i närheten med barn och på så vis får alla barnbarn behålla lekparadiset för sig själva :)

Första gången jag kom i kontakt med Fatmoose blev jag förvånad över hur billiga produkterna var i förhållande till hur stora dom olika ställningarna var och hur mycket man får med. Slår man ut summan på alla dom år man använder den och att man sedan, när barnen växt och blivit stora kan sälja den vidare så blir det en väldigt liten summa vi pratar om.

Har du en trädgård? Har ni någon lek eller gungställning? Har du en dröm om någon speciell?

Vill du kika in hela utbudet som erbjuds så går du in HÄR!

Vi valde en medelstor, inte bland dom största, men inte heller bland dom minsta. Vi ville ha en lekställning som passade för ganska bredd ålder eftersom många av barnbarnen hos min Pappa och hans fru är små, men så har vi också Kidh som också gillar att klättra och leka med sina kusiner. Så då fall valet på en medelstor..

Hoppas du får en fin start på nya veckan som kommer. Har du några frågor angående dessa ställningar så är det bara att skicka en kommentar så besvarar jag :)

KRAM

Gillar

Kommentarer

Tiobarnsmamman
Tiobarnsmamman,

Vilka häftiga ute grejjer,det måste jag kika in på😁👍

https://nouw.com/tiobarnsmamman

nouw.com/tiobarnsmamman
KateOgembo
KateOgembo,

så mysigt 😊

nouw.com/kateogembo