Ljuvlig Disney julbok!

Hej fina!

Här hemma har vi både börjat julpynta och julpyssla trots att vi inte riktigt är klara med alla detaljer med allting här hemma. Matheus ena vägg är kvar att tapetsera, sedan är faktiskt alla rum klara. Är lite hyllor som ska upp samt tavlor, men gissar att det kanske tar ett tag att bo in sig innan man vet exakt hur man vill ha det.? Tänker att det kanske får växa fram..


Måste tipsa dig om världens finaste bok. Köpte den för flera veckor sedan men har helt glömt bort att visa er.

Tror den kostar runt 120 kr hos b.l.a Jollyroom

Den heter Från oss alla till er alla och är en Disney bok med alla sagor samlade Från Disneys Julafton. Helt underbar bok!

Mina barn ska få denna i första Advents present och så tänker jag att man kanske kan läsa några kapitel varje vecka fram till jul.?


Du hittar boken HÄR

Har du börjat julpynta?


Kram

Gillar

Kommentarer

HandlaSmart
HandlaSmart,

Fin bok 😊 Väntar till närmare 1:a advent med pynt. Trevlig onsdag!

nouw.com/handlasmart
Gunilla
,

Ja här är det pyntat o ljusen brinner o adventsskinkan är gjord

Vardagsarlighet
Vardagsarlighet,
Jessica
,

Jag har aldrig kommenterat något av dina inlägg så nu är det verkligen dax! Dock har det inget med boken att göra..... Jag vill bara säga att du är heeeelt fantastisk!!!

Jag har följt dig sen ensam mamma och är in flera gånger om dagen och tittar efter dina blogginlägg 😊 det du delar med dig av din och barnens vardag är verkligen verkligheten. Du är inspirerande, rolig, snygg, en grym mamma och företagare!! Helt enkelt en förebild för oss läsare! Jag hoppas verkligen att det är många unga som följer dig, de får iså fall en grymt bra bild av familjelivet istället för alla gulliga perfekta konton! Mer Therese åt folket och ja...... Jag älskar julen och myset precis lika mycket som du dock är min tradition att inte pynta innan första advents helgen ❤️

Ylva
,

Jag tycker det är alldeles för tidigt att julpynta. Det gör man veckan innan jul