MAGISK PLATS UTANFÖR SÖDERKÖPING!

Hej vännen! Nu vet jag inte hur många gånger jag påbörjat detta inlägg och sedan har saker kommit i mellan. Kan dagarna sluta gå så fort?


Älskar vädret som varit den sista veckan. Hur glad blir man inte utav Sol?


I förra veckan åkte jag tillsammans med en vän på en liten mysig tripp, sådär mitt i veckan. Kommer ni ihåg att ett av målen jag hade för 2022 så var det att göra mer saker för mig själv. Oavsett om det är en lunch på stan med en vän, en resa, en liten tripp eller en picknick i parken. Känner att jag hållit det målet ganska så bra hittills och attans så mycket energi man får av att faktiskt ta lite tid för sig själv.


Vi tog bilen och for iväg en bit utanför Söderköping, nämligen bestämt till Örnviken. Kan länka deras camping HÄR!

Min kollega och vän Amalia som verkligen levt Vanlife sista åren har tillsammans med sin sambo och två vänner köpt denna Camping som dom nu är i fullgång med att rusta upp och göra till en stor Glamping. Här kommer man kunna hyra flotte att bo i, det var b.l.a i en sådan vi bodde i när vi var där. Men du kommer också kunna ha båtplats, små stugor och otroligt charmiga Glampingtält, både för par men också för familjer. Har redan bokat med Amalia att jag och barnen kommer tillbaka i sommar. Vilken plats. Så lungt och fridfullt, mitt i naturen och intill havet.


Kan verkligen rekommendera er att besöka denna ljuvliga plats i Sommar. Eller varför vänta till Sommaren kom jag på, det är även magiskt såhär års.


Nu blir det en kopp kaffe och skicka iväg fakturor. Hoppas du får en fortsatt fin dag!


KRAM

Gillar