MAGISKA JULKULOR!

Godkväll vännen!

I morse vaknade jag tidigt. Lite frustrerande eftersom de är min enda chans till sovmorgon på två veckor och jag har sovit sämst hela veckan. Men ska vi se det positiva i det så var det att jag kom iväg på min planerade utflykt lite tidigare..


Åkte mot Västerås och Erikslund för att besöka butiken Systrarna Grene. På vägen dit stannade jag i Halstahammar för att besöka Åsby trödgårdsbutik.

WOW, så mycket fina Julkulor dom hade där inne. Blev lite stressad av allt folk så kunde heller inte fota sp mycket som jag hade önskat, men wow. Bor ni i närheten och älskar Julen måste ni verkligen ta en tur dit.

När jag sedan hade varit på mitt besök i Åsby åkte jag till nästa butik och varför har vi inte denna underbara butik i Örebro är frågan? Så mycket fint och till billiga priser dessutom. Jag hade mest sett fram emot att köpa nya Julstrumpor till mig och barnen i mysigt Teddymatrial, men dom var helt slutsålda, precis som på hemsidan. Men hittade lite annat smått och gott som fick följa med hem.

Bilderna här nedan är från Åsby Trädgårdsbutik i Halstahammar

Kunde köpt en uppsjö av fina kulor. Men så blir man ju också snål, även om jag ångrar mig nu när jag kom hem. Men kände mig också stressad av allt folk & då har jag svårt att koncentrera mig på vad jag ska handla ..


Köpte i allafall dessa fina.

Fanns verkligen så mycket fint. Ett tips att besöka om du är i närheten.


Hoppas du haft en fin Lördag!


KRAM

Gillar