Minst en Orgasm om dagen är bra för din hälsa!

I betalt samarbete med Sinful

Hallå där snygging!

Har det fina vårvädret förvandlas till kall vinter även hos dig? Höll på att få en chock när termometern visade -7 vid kl 9 i morse. Matheus fick ta på sig vinteroverallen igen. Ville inte göra samma misstag som igår, haha!


Har ni sett den nya Svenska serien Lust som går på HBO?

Så himla bra serie och den kan jag starkt rekommendera. Tycker det är så himla befriande och positivt att dom gör en serie där så mycket handlar om sex, lust, njutning och framförallt kvinnans njutning. För det är inte direkt en hemlighet att mycket varit uppbyggt på mannens njutning. Så fort en man har fått komma under sex så är sexet avslutat oavsett om tjejen fått komma eller inte. Detta vet jag varit och är ett problem hos många, så därför känns denna serie som rätt i tiden.

Känns också som om samhället går till att bli mer öppet och naturligt att kunna prata om saker som förr kanske ansågs pinsamt och tabubelagt. Eller Cringe som min dotter på snart 13 år säger.'

Visste du förresten att det enda som stimulerar en kvinnas hjärna mer än en orgasm är ett epileptiskt anfall?

Orgasmer gör också att man håller sig gladare, friskare och och mår bättre.

Minst en orgasm per dag brukar jag säga ;)


Jag får ganska ofta frågan faktiskt om jag , nu 3 år som singel inte saknar sexlivet.

Helt ärligt, så nej! Visst kan kan jag sakna en kram, beröring eller en kyss, men själva sexet är ingenting jag går runt och saknar. Orgasm och njutning kan jag så bra ge mig själv. Bättre dessutom!

Det jag dock har bestämt om jag någon gång går in i en relation igen är att bli bättre på att prata och kommunicera, även när det kommer till sexlivet. Hur ska man annars veta hur den andra njuter som bäst. Jag har alltid kunna vara väldigt öppen och frispråkig av mig, men jag vet också att många där ute har svårt för sådant, och som känner att det kanske är lite jobbigt. Kanske är det just av den anledningen jag också valt att skriva om detta och om Sinful.

Sinful är en hemsida där du kan hitta allt från doftljus, massageoljor, underkläder, sexleksaker för män, kvinnor och till par. Många kanske har velat handla på en sexshop men tyckt det varit alldeles för pinsamt att gå in i en fysisk butik eller rädd för att lämna en order online då man tror att brevbäraren tydligt ska se på paketet vad det innehåller. Inget av det behöver du vara rädd för hos Sinful. Där kommer dina varor i ett diskret paket, så det är bara att shoppa bäst man vill för 100% njutning ;)


En rolig grej innan jag berättar vidare om några specifika produkter är att jag har flera kvinnliga vänner som frågat om Vibratorn "Satisfyer", då dom vet att jag haft en i flera år som jag varit sjukt, sjukt nöjd över. Just denna pratas det också väldigt mycket om generellt och i olika kvinnliga poddar osv och den har verkligen blivit tok hypad. Vilket jag , och utan att gå in alldeles för mycket privat så gör den verkligen sitt jobb om man säger så :) Det kan och kommer nog alltid vara mitt bästa tips om du vill njuta till max. Går alldeles utmärkt att använda ensam eller tillsammans med sin partner.


Såhär ser den ut och du hittar den HÄR!

Några nya produkter hos Sinful jag måste få passa på att lyfta lite extra är deras Ohhcean kollektion. Världens första sexlekskollektion gjord med plast från havet. All hårdplast i dessa produkter består av material som samlats in av lokala fiskare vi havet i Sydostasien. Hur häftigt?

Tänk att få njuta av orgasmer samtidigt som man hjälper Miljön. :)

Här kommer du till sexleksaker tillverkade av plastavfall från hav


Från plast i havet till sexleksaker.

Denna kollektion hittar du HÄR!

Vet att Sinful just nu också har en stor vårrea, så kanske extra värt att kika in deras utbud.

Du hittar hela Sinfuls utbud HÄR


Önskar dig en fin fortsatt dag.

Du är värd att skämmas bort och få njuta. Glöm inte bort det :)


KRAM

Gillar