Mysig start på helgen!

I annonssamarbete med Zcooly

Hej fina. Har du haft en bra start på helgen?


Vi tar en lugn förmiddag hemma och i eftermiddag tar vi nog en tur till Pulkabacken. Kanske packar med lite varm choklad och Smörgåsar.

Som ni vet har jag tipsat er om Zcooly förut , ett lärande spel där dom förvandlat läroplanen till roliga spelupplevelser som ett steg att alla barn ska ha chansen att lyckas i skolan. För mig som förälder känns det också betydelsefullt och viktigt att tiden som spenderas vid paddan vid spel också ska kunna ge något så det inte enbart är Fortnite eller annat som spelas. Zcooly tycker ungarna är riktigt kul, speciellt Kidh som älskar all typ av Spel och extra kul att han blir så duktig i Matematik också. Kanske därför det är ett av hans favoritämnen i skolan, Slöjd och Matte. :)


När du använder dig av Zcooly får du tillgång till 10 olika Spel inom olika kategorier inom matematik för åldrarna 5-12 år, men idag tänkte jag visa och berätta lite om spelet "Klockgården", som Kidh just nu spelar.

Inne på Klockgården lär du dig klockan, både analog och digital samt hjälper Bonden Gunnar på hans Bondgård. Det jag älskar med detta spel är att man får uppdrag och belöningar efter varje rätt svar eller omgång. Som här på Bondgården kan du få pengar att köpa nya djur, eller mat att mata alla djur med.

Så samtidigt som du lär dig klockan får du också i uppdrag att driva Bondgården. Så kul!


Skulle du vara sugen på att prova Zcooly tillsammans med ditt barn? Då kan jag glädja dig med att går du in HÄR så får du prova Zcooly helt gratis under en hel månad ( 30 dagar). Det är ingen bindningstid eller uppsägningstid så skulle du inte vilja vara kvar som kund efter dessa gratis dagar så avslutar du bara ditt konto. Annars väljer du att stanna kvar och prenumererar på appen så länge som du själv vill :)

Lillebror vill alltid vara nära Kidh och är så nyfiken på alla spel... Kidh brukar vara snäll och låta honom hjälpa till med det han kan göra, som att mata djuren på Bondgården exempelvis.

Ha en fortsatt fin dag!


Kram

Gillar

Kommentarer