Nacksmärtor sedan efter bilolyckan!

Hej fina!

Tog en promenad på väg hem efter att jag lämnat Matheus på förskolan. Går bokstavligt talat som om jag har bajsat på mig. Tror både en och två fick sig ett gått skratt när dom körde förbi med bilen. Har sådan träningsvärk i ljumskarna sedan ridturen i Söndags att jag knappt kan lyfta benen.


Jag måste få fråga dig? Ni som följt mig ett tag vet om att vi i somras var med om en bilolycka. Vi blev påkörda i sidan och förutom att det var riktigt obehagligt så klarade vi oss alla helskinnande. Men sedan dess har jag haft ont i nacken och smärtan går verkligen inte bort? En smärta och känsla jag inte upplevt tidigare. Smärtan sitter på högra sidan av nacken, precis vid och runt om den där stora nackkotan som man ser när man lutar huvudet framåt. Berör jag där med ett litet tryck så strålar det ut i armen och upp i huvudet. När jag sitter i sängen och lutar mig bak och sedan ska sätta mig mer upp så gör det vansinnigt ont. Vad kan det vara?

Jag har varit på Röntgen och där såg dom ingen fraktur eller något som skulle kunna se konstigt ut. Har idag bokat tid hos en kiropraktor för att se om något kanske sitter i kläm sedan efter olyckan och om han kan rätta till det. Men annars? Är detta en smärta man ska lära sig leva med?

Har du eller någon du känner varit med i en olycka som orsakat nacksmärtor?
Skönt att ha denna lilla kille hemma igen. När jag hämtade honom på Förskolan igår och han kom springandes mot mig med armarna i luften och ropade "Mamma, Mamma, " då höll jag nästan på att börja gråta när jag bar upp honom.

Kvällen tog vi till att mysa, bara han och jag en stund innan läggdags.


Hoppas du får en fin dag!


KRAM

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,

Men ursh vad läskigt, så tråkigt att vara med om en sån sak. Hoppas det inte blir värre. Massa Kramar!

nouw.com/missjohansson
Hillevi
,

Jag hade liknande smärtor som det du beskriver och sådana skador syns inte på röntgen. Jag fick stötvågsbehandling hos en kiropraktor och har varit besvärsfri efter det. Hoppas du får hjälp , det är hemskt att ha så ont.

Majvor
,

Tycker du är för härlig <3<3<3

Här kommer några supertips från mig <3

https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817

Eller min favorit:

https://invite.bestsecret.se/VZS-8D3-K3M?c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration

Jag handlar genom denna sidan för att få pengar tillbaka:

www.refunder.se/b/Spara50länk

Sara
,

Du gör helt rätt som låter en kiropraktor titta på dig, många är skeptiska till den yrkesgruppen har jag märkt, men idag är i alla fall de som är utbildade i Sverige även legitimerade via socialstyrelsen. (Tips att kolla upp dit du går så du vet du är i trygga händer). Har bara positiva erfarenheter och grymt imponerad av vad dom kan åstadkomma - inte bara med nacken - så ha hopp! Det kan mycket väl bli bra 😊)

Annica
,

Jag har haft nacksmärtor länge efter en skada (fick ett knytnävsslag i ansiktet) vilket ledde till smärta i occipitalnerven i nacke/bakhuvud.

Efter många läkarbesök och undersökningar så har jag nu opererat in en nervblockad/simulator i nacken, där man lägger en kabel med batteri under huden på nåt ställe. Min sitter över höftbenet. Låter på din förklaring som det är ungefär samma ställe i nacken. Jättejobbig smärta. Googla på occipitalnerv o läs o se vad du tror.

Hanna
,

Hej fina, jag blev också påkörd från höger sida när jag körde. Är 5 år sedan nu och jag har fortfarande problem med min nacke. Det här även gått ner i halsen på höger sida. Hoppas du blir bra idag. Kram

Sara
,

Hejhej,

Var med om en bilolycka för sex år sedan nu och lever med kronisk whiplash. Se till att söka upp en sjukgymnast och börja med nackspecifik träning. Finns ett träningsprogram som är speciellt avsedd för skadad nacke. Bara o hojta om du undrar något eller vill fråga. Tyvärr är min whiplah kronisk med majoriteten av alla whiplash läker ut med rätt träning.

Varma hälsningar Sara

Maria
,

Kolla in Jerker Ståhl han är osteopat finns på Köpmansgatan han kan nog få bukt med din nacke

ellenwiklund
ellenwiklund,

Åh vilka härliga bilder 🤎

nouw.com/ellenwiklund
Emma
,

Gå till Torbjörn Segerberg som har egen klinik inne på Örebro rehabcenter. Han kommer tala direkt vad som är fel och hur du ska lösa det. Det kostar inte mer än inom vanliga vården så helt klart värt det. Du kommer inte ångra dig! Den mannen, han kan!