När man får mens mitt i turridningen!

Hej vännen!

På riktigt, hur fort har inte denna helg gått? Är det bara jag som känner så?

Kan inte förstå att det redan är Söndag kväll och jag sitter här i sängen och ska slå på nya säsongen av serien Älska mig. Någon mer som ska titta?


Vet ni vad jag gjorde idag? Förutom att rida Islandshäst i stort sett hela dagen tillsammans med Ellah, min mamma, min moster och min kusin ute i vackra Tividen. Jag skrev nämligen också kontrakt på den nya lägenheten. Eller kontrakt och kontrakt, en bytesansökan. Nu får vi bara hoppas den beviljas fort så man kan börja packa :)


En konstig grej. Senaste 3 månaderna har min mens varit så himla oregelbunden. Känns som om den bara kommer tidigare och tidigare mot vad den ska göra. Jag som annars kan ha känningar i kroppen innan mens hade fram till idag inte känt något alls. Dessutom brukar min mens alltid komma under natten ,mot morgonen men idag kom den helt spontant när vi var ute på ridtur, mitt på ljusa dagen.

Kände efter vi hade klivit av hästen att jag var alldeles blöt. Skrattade och sade att det kändes som om jag hade kissat på mig. Kunde lika gärna ha hänt också, för efter tredje barnet känns det som om jag småskvätter hela tiden. I allfall känns det så. :D Men så var det inget mer med det, vi gjorde i ordning hästarna och for hem. På plats för att släppa av min mamma skulle jag springa in i huset för att byta kläder innan jag och Ellah skulle vidare för att skriva kontraktet. Känner hur det bokstavligt talat rinner när jag tar av mig skorna. En snabb tanke slog mig, vad sjutton, kissar jag på mig nu eller vad händer?

Jag hade inte en tanke på att det kunde vara mens, för det första för att den är en vecka tidig och för det andra startar den aldrig så här mitt på dagen. Men jo visst var det mensen. Hade blött ner allting, så fick bara slänga ner allt i väskan.

Någon mer som fått oregelbunden mens bara sådär?

Jag har inget sexliv what so ever så det har ingenting med det att göra. Har dock fått tillbaka min magkatarr som ger mig illamående hela tiden på grund av mycket stress. Kan det hänga ihop? Stress och mensen?


Som jag hoppar mellan ämnena ikväll känner jag, jag hoppas du hänger med :)


Hoppas du haft en fin helg.

Kram från mig till dig

Gillar

Kommentarer

Maria
,

Tycker du ska kolla upp så det inte är nån livmoderhalscanser, förmodligen och förhoppningsvis inte men bättre att vara på säkra sidan😀. Har en kompis som haft det och då fick oregelbunden/mellanblödningar trots att hon gått på alla cellprovtagningar.