När man längtar efter rutiner igen!

Hej vännen! Märker att jag varit mer frånvarande här än innan, men tiden har verkligen inte gått ihop.

Skolar som sagt in Matheus på Förskolan, så min tid jag annars har på dagarna för arbete har inte funnits och det har gjort att jag tagit dom mest akuta sakerna på kvällarna när barnen lagt sig och bloggen är tyvärr en av sakerna som fått lida.

Även om jag älskar att spendera tid med Matheus här hemma så längtar jag enormt mycket till nästa vecka och vi kan återgå till rutiner. Känner att jag pågrund av all stress blivit en riktig lättirriterad mamma. Tappar tålamodet fortare än vanligt och jag räknar bara ner dagarna tills jag kan få sätta mig ostört med allt mitt arbete så jag kan njuta av eftermiddagarna med barnen utan att veta att jag ska sätta mig med arbete till sent på natten så fort dom somnat.

Hade en önskat om att vi kunde hjälpas åt med inskolningen, då 2 veckor borta från arbete mitt i den mest hektiska perioden är väldigt svårt, samt allt tid det krävs att komma i ordning i ett nytt hem, helt ensam, men önska kunde man ju iallafall göra ;)

Men men, snart är vi tillbaka där jag önskar vara och jag kan jobba på att bli en "bättre" mamma igen. Ogillar att tjafsa med min tonårsdotter, ogillar att tjata på dom överlag och trött på att känna mig irriterad för att dom inte lyssnar. I detta vet jag att så mycket ligger hos mig, min egna inställning även om dom kan vara pain in the as ibland, som alla ungar :)

Det har bara blivit lite mycket nu, kombinera jobb, inskolning, fix i hemmet, flytt, packa upp, köra till och från aktiviteter varje dag utom tisdagar. Ja, otillräcklig är en känsla jag hatar att känna och den har kvävt mig senaste veckan.

Längtar att få komma ikapp jobbmässigt och i lägenheten så trycket på axlarna kan släppa och jag istället kan se fram emot en mysig December och ett långt jullov tillsammans med dom tre bästa utan massa måsten som tar tiden..
Blev kanske mest dravel i detta inlägg, men behövde nog bara skriva av mig, dela mina känslor kring att inte känna sig som den mamman man vill vara för barnen. Kanske kan någon känna igen sig och känna sig mindre ensam.

Tack för att du finns!


KRAM

Gillar

Kommentarer

Majvor
,

Hoppas allt är bra nu i dessa Corona tider <3

Här kommer några supertips från mig <3

Min favorit:

Även:

Jag handlar genom denna sidan för att få pengar tillbaka:

https://invite.bestsecret.se/VZS-8D3-K3M?c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration

Lotte M,

Vilken härlig takhöjd ni har i lägenheten 😊 Jag ser verkligen fram emot att se fler bilder!!

Usch ja, tänk om ni kunde varit 2 om saker som rör inskolningen. Men kämpa Therese💕

lotte4.blogspot.se
Janette
,

Snart är det över, kämpa. Vet hur det känns när man bara tjatar & tjafsar om små saker, och blir less å irriterad för inget. Sen gnager de där dåliga samvetet på kvällen när dom somnat.

Hade också 2 veckors inskolning, dock va man bara med första veckan, sen lämnade man barnet en stund själv & va så klart anträffbar & berädd att hämta.

Sanna,

Tonårsdotter? Hur gammal är Ellah? Jag måste ligga lite efter för har nog trott att hon är runt 11 år 🙈 Snacka om att tiden går fort o man inte hänger me!😅 Alltså jag blir trött bara av o läsa allt du har o göra o fixa o doma med. (Jag har visserligen utmattningssyndrom oxå, o en sjukdom. Men ändå.)Förstår att det är riktigt riktigt tufft när man ska göra allt själv oxå 😕 Dina föräldrar har ingen möjlighet o hjälpa till? Tänker tex me skjutsning av barn, inskolning mm. Kan ju va så att de inte kan o det förstår jag 🙏🏼 Tänkte om du va som mig, o har väldigt svårt o be om hjälp 💕 Men det lönar sig o göra det ibland 🙏🏼 Skickar MASSOR av styrke kramar!!💕🌸

www.livingcaringmyself.vimedbarn.se
Vardagsarlighet
Vardagsarlighet,

mysig blogg du har !

nouw.com/vardagsarlighet
HandlaSmart
HandlaSmart,

Du gör det så bra och jag önskar att du snart får mer egentid

nouw.com/handlasmart
Cina,

Mysig blogg. Kul att hitta hit.

cinaslivsstil.wordpress.com/
evelinaglad
evelinaglad,
Jessica
,

Vart är stolarna ifrån? 😍