NÄR MAN ÖNSKAR ETT GLAS VIN OCH EGENTID!

Hallå där snygging, ja du! Har du en fin dag?

För mig känns det nästan som fredag och jag har påmint mig själv vid felsägning att det faktiskt bara är Torsdag idag. Men då det är Studiedag här i Örebro imorgon och alla skolor och förskolor hålls stängda så är det nästan lite som fredag, eller hur? :)

Blev konstigt nog barnledig redan idag. eller barnledig var att ljuga, för Ellah kommer hem efter skolan och ska sova över här hemma tillsammans med sin bästa vän. Men både Kidh och Matheus är iväg, så jag tänkte ta kvällen åt att arbeta och slå på en serie.


Ska jag vara helt ärlig hade jag nog önskat helt barnfritt ikväll i och med att Matheus kommer hem igen redan på Lördag och Ellah kommer istället för ikväll åka hem till sin Pappa imorgon, vilket innebär att jag enbart får ett dygn ensam. Men har så svårt att säga nej när det kommer till något som jag vet att hon gillar så mycket, att sova över med sin vän, hemma utan sina småsyskon...

Älskar mina barn överallt annat. Men i och med att jag har hand om dom 24/7 och ensam alltid står för att laga mat, diska, städa, tvätta, planera mm så behövs dom där två dygnen varannan vecka för att jag ska få chans att tanka energi, ladda batterier och faktiskt njuta en smula av att få släppa det största ansvaret för en stund. Jag kan strunta i att laga middag, ta sovmorgon utan att bli väckt tidigt på morgonen efter en natt med sparkar och uppvak och faktiskt få göra någonting för mig själv, även om det oftast blir arbete eller filmtittande. Men jag har så svårt, speciellt när barnen blivit äldre att göra dom besvikna genom att säga nej när jag kanske inte orkar. Någon som känner igen den känslan?Varvar jobb med tvättstugan just nu. Tvättstugenyckeln tappades bort i förra veckan utav ett av barnen och vi har inte hittat den någonstans så hyresvärden kom igår med en ny. Ni kan tänka er tvättberget efter en vecka med 3 barn i hushållet? Enda tiden som fanns idag var nu, mitt på dagen så mellan maskinerna passar jag på att jobba undan det jag hinner med :)


Hoppas du får en fin fortsatt dag, nu måste jag sluta för det är dags att springa upp till tvättstugan igen :)


KRAM KRAMGillar

Kommentarer

Martina Mullback
,

Åh nu fick jag flashback till när vi var små. Jag fick alltid sova över när ni var hos Björtan som snällt la sig i din säng så vi fick sova i dubbelsängen! Måste ha varit drygt efter en lång arbetsvecka men det fattade man ju inte 😄 Så uppskattat och jag glömmer det aldrig!

Lara
,

Hej! Vad fint du har det hos dig, du e så driven 😊 och ensamstående mamma till 3 barn det e duktigt av dig, Jag är också ensamstående mamma önskar jag hade vänner som man kan umgås med eller bara komma ut lite ta en fika, har ej jobb heller livet e tråkigt.