NÄR MAN ÖNSKAR MAN KUNDE VARA MED HENNE PÅ SJUKHUSET!

Hej fina och tack för alla erfarenheter ni delat angående Ellahs magsmärta. Jag tror likt några andra att det kan vara Endrometrios hon redan lider av. Jag vet inte om det går i arv? Men min mamma har opererats för b.l.a återkommande cystor och smärtor flera gånger, första gången vid ganska låg ålder och jag själv har återkommande cystor, en jag opererats för och dom andra har släppt själv vid mensen, så inte alls lika allvarligt som min mamma haft, Men tänker att sådant där kanske går lite i arv?

Vi får se vad specialisten på Sjukhuset säger, för sådana här smärtor ska hon inte behöva ha hela tiden. Ser hur hela hennes liv begränsas.


Söndag idag och det har verkligen varit en mysig start på dagen. Båda grabbarna sov inne hos mig i natt, så när dom vaknade i morse satte vi på en film och dom fick äta frukost i sängen medan jag satt bredvid med en kopp kaffe. Nu flera timmar senare sitter vi kvar, myser, spelar spel, kollar film och jag skriver till dig.. Uppskattar detta lugn eftersom vardagarna känns ganska stressiga i mellan åt.

Om en stund ska jag köra Ellah och Kidh till sina bästa vänner där dom i natt ska sova över. Nu väntas en veckas långt Sportlov för dom och som dom längtat.. Funderar på vad jag och lilleman ska hitta på?

Hade först tänkt åka till min mamma, umgås, äta och bada bastu, men hon är jättesjuk och ligger på sjukhuset efter att ha blivit inkörd i Fredags med blåljus. Hatar att man inte kan åka dit, kramas och se henne. Att sitta hemma, oroa sig och knappt veta någonting är sjukt jobbigt. Håll tummarna för att hon snart mår bättre.

Så vi blir hemma, orkar egentligen inget annat när tankarna och känslorna är någon annanstans.

Hoppas du får en fin dag!Kram kram

Gillar

Kommentarer

evelinajosefines
evelinajosefines,

Hoppas både ellah och din mamma mår bättre snart! Kram ❤️

nouw.com/evelinajosefines
Ida
,

Hej! Ja endometrios är ärftligt. Här kan du läsa mer , .

Hoppas Ellah snart mår bättre. Jag har själv endometrios och hade sjuka smärtor vid mens i tonåren ( på den tiden hade man inte så stor koll på denna sjukdom så jag åt Alvedon och hade ont och man trodde att det har väl alla tjejer vid mens). Är 37 år idag och min endometrios upptäcktes inte förrän jag var 29 år.

Så superbra att ni utreder det redan nu för att kunna sätta in rätt behandling.

Ida
,

Länken försvann verkar det som, här kommer den igen 😊
Folke
,

Har några inbjudningar kvar <3