När man vanligtvis brukar ha svårt att bestämma sig..

Hej vännen!


Söndag kväll och barnen ligger på övervåningen och sover. Jag själv satte mig precis i soffan, har tagit upp ett litet glas rödvin och ska besvara lite mail. Efter mailkorgen tänkte jag slå på "Älska mig".

Tittar ni på den serien? Vilken fantastisk kvinna Josefin Bornebusch är. Håller du inte med?


I går fixade jag en hel del här. Känns som varenda ledig tid man har numera går ut på att försöka hinna med allt inför flytt. På kvällen hängde jag och Matheus hemma hos en vän till mig. Hon hade ordnat så mysig tjejträff oss vänner i mellan och eftersom jag hade Matheus hemma fick han helt enkelt följa med. Blev en supermysig kväll med god mat och djupa samtal....


I dag har alla barnen varit hemma. Vi har tagit en promenad över stan, kollat in vår kommande innegård och tagit en mysig fika tillsammans med min vän Daniel och hans två barn. Vi hade blivit tipsade om en Fikabuffe på vackra Stadsträdgården.

När vi kom dit kostade det 100 kr, då ingick kaffe och man fick äta så mycket man orkade.

100 kr tycker jag ändå inte är så mycket? Tänker att en kaffe och en tårtbit på någon av dom större kedjorna går ju ändå på runt 100 kr och nu fick man istället ta lite av varje. och så mycket man orkade och allt är dessutom hembakt direkt från deras bageri. Just fikabröd vräker man ju inte direkt i sig, men för mig som vanligtvis har svårt att välja bakverk vid fika kunde nu istället ta lite olika av varje ::)

En kanelbulle blev det såklart såhär på Kanelbullensdag.Har du haft en fin helg?

Puss & kram


Gillar

Kommentarer

sofilagerback
sofilagerback,

Gud vilka härliga bilder! 😍

nouw.com/sofilagerback
Jessbylin
Jessbylin,

Helt underbara bilder! Önskar dig en fortsatt fin kväll!😃

nouw.com/jessbylin
Barbro
,

Vilka härliga höstfärger Kidh har på sej

Önskar dej en bra vecka.

Styrkekramar till dej.

happyM
happyM,
Åh så fina bilder 😍❤️
nouw.com/happym