Ni är väl trötta på mitt tjat nu?

Innehåller affiliate-länkar

Hallå i stugorna!

Vaknade upp till Frost på marken och även om jag ogillar kyla kan jag inte låta bli att tycka det är lite mysigt. Som jag längtar efter att flytten äntligen ska vara klar.. Vill tända ljus, inreda, mysa och pynta hela lägenheten inför Jul.

Ni är väl trötta på mitt tjat om flytten vid det här laget, men det är lite så mitt liv ser ut just nu. Jobb, packa, fixa. Ni ska bara se kaoset här hemma. Så omysigt att man egentligen bara vill fly härifrån...

Ni är så många som frågat mig hur jag kommer klara av att flytta när jag är själv, om jag tagit hjälp av vänner och familj. Men jag valde efter mycket tänkande att faktiskt ta till hjälp av en flyttfirma. Har flyttat nog i mina dagar ,där man konkat, burit och för att inte tala om flyttstädningen som när man är ensam kan ha tagit flera dagar.

Frågade er om tips och efter att ha läst omdömen och jämfört priser så hittade jag en flyttfirma "Flytthjälpen" som också kunde ta hand om själva städningen. Så jäkla bra!

Först tycker man kanske att det låter dyrt, men med ROT avdraget så blir inte tjänsten speciellt dyr och inte heller sliter det på mig och min familj/vänner som det isåfall skulle bli som skulle få ställa upp och så slipper jag leta efter en större bil att hyra.. Winn Winn för alla!Efter denna bild igår på Instagram så fick jag massa frågor om den Ribbstickade mjuka Kjolen och den hittar du HÄR!

Nu ska jag strax kila iväg på ett möte. Hoppas du får en fin dag och att Solen även lyser där du bor!

Kram

Gillar

Kommentarer

Emelie ,

Otroligt snygga 😍

nouw.com/emelivet
Fynn89,

Kiitos tiedosta!

nomini.com/de/