Ni kommer väl tycka jag är galen!

Hej vännen!


Här hemma fortsätter vabbandet. Tänker att Matheus får vara hemma resten av veckan. Även om han inte har feber kvar sedan i helgen så är han fortfarande rejält förkyld och jag har svårt att se att det ska hinna försvinna innan veckans slut. Nästa vecka är det höstlov , så då går vi in i tredje veckan att kombinera arbete med barn hemma. Det är bra svårt ibland. Tack och lov var min vän och assistent här igår och hjälpte mig med en del fotograferingar till kampanjer som ska in, så idag känner jag mig betydligt lättare över den där stressande tyngden på axlarna. Har även Kidh hemma idag, så förutom lite kombinerat arbete så tänkte jag passa på att se film och mysa med grabbarna.


Var ju till Ullared Sön-Mån och ni var flera som var sugna på att se vad jag köpt. Så tänkte ta tag i påsarna som stått sedan jag kom hem i Måndags kväll. Packa upp och fota för att visa er. Köpte en del Julklappar till nära & kära, så den biten kan jag inte visa, men allt annat. Eller allt och allt, så mycket blev det inte som det annars faktiskt kan bli när man är där :)


Nu kommer ni väl tycka jag är smått galen, men har faktiskt börjat ta fram lite julpynt här hemma. Eller som någon annan sade, vinterpynt då pyntet kan vara uppe så mycket längre än enbart vid Jul.

Tänkte visa er senare i eftermiddag..

Hoppas du får en fin dag..

Har ni också höstlov i nästa vecka där du bor?


KRAM

Gillar