Nu är det bestämt, vi ska FLYTTA!

Hej fina du, äntligen fredag!

Visst är det något speciellt med Fredagar och en kommande helg?

I eftermiddag åker barnen hem till sina Pappor och jag har ett dygn ensam innan Ellah kommer tillbaka redan i morgon. VI ska nämligen tidigt på Söndag morgon åka iväg med min mamma, moster och kusin på en flera timmars lång ridtur på Islandshästar. Ska bli superkul. Att rida ger sådan frihetskänsla och nu var det länge sedan sist. Längtar efter en full Galopp på hästryggen ute i naturen.

Detta dygn ska jag passa på att få in lite utemöbler och börja se över vad vi ska behålla , sälja och göra oss av med.

För vet ni vad? Nu är det bestämt, vi kommer flytta. I helgen ska vi skriva på papper och efter det så är det bara att sätta igång med packningen då vi redan sista helgen i Oktober kommer flytta. Jag kommer ha att göra så att säga ;)

Men när väl flytten är klar och man har kommit iordning lagom till Jul. Som jag ska njuta! Jag och Kidh har redan hittat den perfekta platsen för Julgranen i nya lägenheten :) Ja jag vet, vi är julgalna. Jag älskart!

Jag har dom senaste 7 -8 åren haft en äkta gran vid Jul. Men funderar på att kanske skaffa en i plast nu när vi kommer bo i lägenhet? Tänker bara hur mycket barr som kommer rasa när vi ska ta ut den och vart skulle jag göra av den lixom :)


Men, det som är viktigt OM jag ska ha en oäkta är att den ska se så äkta ut som möjligt. Har du tips på vart man hittar en sådan?


Här kommer lite bilder från tidigare år vid Jul. SOM jag längtar efter jul när jag kom över dessa bilder och hur fort går inte åren? Så små Ellah & Kidh var.


Tänk att nu kommer vi aldrig mer klä en gran i detta hur. Nu väntas nya äventyr och det är med både en längtan, spänning och nervös känsla vi lämnar allt efter 10 år.

Är dock säker på att det i slutändan kommer bli bra!

Om ett par timmar ska jag och Matheus besöka hans nya förskola, Så spännande!


Ha en fin fredag kära du!


KRAM

Gillar

Kommentarer

EmmaJ
,
Men såååå kul för er!! Och för oss att få följa er flyttresa!!! Woho!!
Jeanette svensson,
Grattis till flytt.
Rusta har en gran som är jätte fin kostar ca 8-900kr har jag för mig. Jag har den och den är superfin.
snackalagom.blogg.se
Therese
,
Såklart du ska ha en riktig gran. Det finns lösningar på att slippa allt barr. Köp en Barry kostar runt 100 kr. Det är en säck som du placerar under granen och sedan drar upp som en strumpa, supersmidigt, både trappuppgången och lägenheten blir barrfri när du ska kasta ut granen.
Sanna
,
Åh! Grattis!! Kommer du inte sakna eran grymt fina uteplats? 😍 Den ser så underbar ut!! Har ni balkong? Hur stor är den? Tycker det kan va kul o flytta, el ja, både och! 😂 Så spännande innan, inte spec under flytten. Då brukar jag alltid säga att jag aldrig mer ska flytta! 😅 Men att få fixa o inreda, älskar't!
Kommer du ha möjlighet till o skicka om du ska sälja nåt? Ja, om det inte är allt för stort alltså 😉 O skulle det va så att du har nå kläder efter Ellah så finns det intresse här😍 Även ridkläder o sånt 😊 Du kanske inte har nåt, o kanske ger bort el säljer till nån annan🌸 Men som sagt, om!🙏🏼 Ha en fin helg! 💕
Sanna
,
Hej igen! Jag såg att det jag frågade står i ett inlägg lite längre ner där du svarat på frågor!🙏🏼 Ber om ursäkt, men hade inte kommit ner dit än🙈 Vi har bott i ett hus, men trivdes inte spec bra. Det va ju saker o göra heeeela tiden! O jag me kronisk värk mm mm o 2 barn så kunde jag inte hjälpa till med nåt. Allt föll på mannen som oxå jobbade heltid. Han fick även dra ett tungt lass inne me städning o så. Vi flyttade till en 4a (2 barn som sagt) o två badrum. Närhet till ett centrum som har ALLT! praktiskt taget alla butiker ligger runtom där, tar ca 7 min o cykla. Även restauranger ligger där. O så har vi en skog runt hörnet typ. En jätte stor underbar skog😍 Barnen har skolan 2 min promenad bort 🙏🏼 O sen det bästa, en uteplats😍 Tror säkert jag skrev om detta i inlägget där du skrev om att ni kanske skulle flytta. Men en uteplats me altan, en bot gräsmatta, ett litet grönsaksland, lagom liten rabatt o en liten redakapsbod. O utanför uteplatsen är det grönområde me stor gräsmatta, basketplan som vi spolar is på på vintern, 8 st olika lekplatser på gården o hörnlägenhet så har inga grannar på ena sidan. O de andra är super trevliga o är heller inte ute så jätte mkt 😜 Husen ligger som ett U me uteplatserna innan. Hur bra som helst! Kommer aldrig vilja flytta härifrån, inte ens när barnen flyttat hemifrån! 😂 Låter iaf som att det kommer bli jätte bra för er. O jag är en riktig jul älskare jag me!!!!😁😍
Nettan
,
Åh vi har också alltid haft äkta gran men ledsnade på alla barr. 😅 Så förra året köpte vi en plast/tyg gran från Bauhaus, kostade en slant men den är verkligen såååå fin! Ser ut som en perfekt Disney-julgran. Så det var helt rätt beslut för oss! 😄