NU ÄR HÖSTEN HÄR!

Hej fina du!


Tänk, idag känns det verkligen som hösten kommit till Örebro. Himlen är grå, det regnar lätt ute och jag tände i morse ljus och åt en varm Havregrynsgröt till frukost när jag lämnat Matheus på Förskolan. Måste ändå säga att jag gillar hösten mer och mer för varje år. Har det med åldern att göra kanske? ;)


Som ni vet tittar jag efter nytt boende. Har hittat en jättefin lägenhet i stan, men är så osäker. Alla rum är perfekta. Stora rymliga rum med över 3 meter i takhöjd. Ni vet sådan där charmig lägenhet i gammal stil med skjutdörrar och öppen spis. Det enda minuset är köket. Det är avlångt och så litet att man inte ens kan ha ett litet litet köksbord där inne. Vilket då gör att man ska ta sig genom läenheten bort till matsalen varje gång mat äter.

Vet att det kanske låter konstigt att köket är något som får mig att tvivla så mycket. Men för mig är det viktigt med ett stort kök, där jag och barnen kan laga mat och baka utan att trängas. Framförallt såg jag inte framför mig att alltid duka upp i matsalen när det kommer till frukost eller lättare lunch. Men allt annat var ju bra?

Men ändå tänker jag att det ska kännas 100% rätt eller är det rädslan för något nytt som talar?

Kan verkligen tipsa er, nu när hösten är här och det är Äppelsäsong att steka äppelskivor i kanel och ha på din havregrynsgröt. Så sjukt gott!!


Nu ska jag brygga en till kopp kaffe. Livets dryck ;)

Gillar

Kommentarer