NU ÄR VI FRAMME I KLÄPPEN!

Godkväll. Klockan slår snart midnatt och jag har precis krupit ner i sängen här uppe i Kläppen. Resan hit idag gick bra. Första 2 timmarna från Örebro till Vansbro var väl den jobbigaste biten. Mycket trafik och Matheus somnade för sent igår kväll och vaknade väldigt tidigt, vilket resulterade i att han var trött och på otroligt dåligt humör. Han gnällde, hade noll tålamod och bråkade med sin storebror där bak i bilen. Efter ett lunchstopp somnade han äntligen till i bilen och sov sedan den sista 1,5 timmen till Kläppen. Precis vad lilleman behövde och jag med för den delen som försökte koncentrera mig på att köra bil..


Vi kom fram runt 16 tiden och sen tar det sin lilla stund att packa ur bilen, se till att packa upp allting, bädda sängarna mm.

Jag och barnen bor ensamma i en lägenhet och en kort bit härifrån bor min Pappa med fru samt min bror med familj och i den sista lägenheten eller parhus kanske man kallar det bor mina bonussyskon med sina familjer.

Så vi är ett helt gäng här uppe, även om vi inte kan bo tillsammans så kommer vi umgås så gott som hela tiden.

Är lite orolig för om lilleman kommer vilja åka Skidor eller ej. Han är anmäld på Skidskola och han har pratat och längtat om detta länge. Men samtidigt vet jag hur Matheus fungerar. Antingen kommer han tycka det är jättekul och vill åka mer och mer, eller så vägrar han och då finns det ingenting som kan få honom att ändra sig. Han är tydlig i vad han vill i allafall ;)

Första gången Matheus stod på ett par skidor var han 1,5 år gammal och det var som om han inte hade gjort annat. Han ville inte åka mycket, men dom få gånger han ville åka var han Sjukt duktig om jag får säga det själv. Året efter, när han var 2,5 hade jag kanske lite för mycket förväntningar eftersom året innan hade gått så bra. Det slutade med att Matheus vägrade åka Skidor under hela veckan vi befann oss i Fjällen. Det spelade ingen roll hur mycket jag uppmuntrade honom, han vill inte och så fick det vara.


Därav är jag lite smått orolig för veckan. hur ska det gå? Tror ni han kommer vilja åka Skidor och lära sig eller kommer han vägra?


KRAM

Gillar