NU HAR VI FLYTTAT!

Hej fina!

Det har varit tyst från mig under ett par dagar, men det blir lätt så när dagarna fylls med flytt :)

Igår gick flyttlasset till nya lägenheten och idag städas hela vårt hus. Är så enormt tacksam att jag valde att anlita en flyttfirma. Bara alla veckor av packande, körande till tippen, sortering osv med tre barn hemma och sugit all min energi. Bara tanken på att jag då också skulle tömma hela mitt hus, bära upp möbler, kartonger mm två trappor upp gör mig vimmelkantig. Helt klart värt varenda krona!

Jag kan starkt rekommendera FlytthjälpenÖrebro, så trevliga gubbar och dom tog hand om alla saker med omsorg.


Vi sitter just nu på landet hemma hos min Pappa. Vi kommer nog bo här fram till helgen. I och med att vår flytt är ett direktbyte så står just nu hela vårt hem i vår nya lägenhet, tillsammans med saker som tillhör dom som fortfarande bor där. I eftermiddag när mitt hem är städat så kommer dom flytta dit alla sina saker så ikväll kommer lägenheten vara VÅR. Men eftersom det är kartonger överallt, barnen har inga sängar ännu och det också ska tapeterseras och fixas så sover vi nog här ute fram till helgen i allafall och så åker vi in och fixar det vi kan under dagtid..


Är ni sugna på att se nya lyan? :)

Ska bli så kul att sätta klorna i alla kommande projekt i lägenheten. Kan knappt bärga mig..


Jag och Ellah fixade nybakta frallor och bullar till oss och flyttgubbarna igår. Fick frågan på Instagram varför jag köpte dom frukost och om dom inte åt innan dom började arbetet? Tänker att lite omtanke och extra energi att fylla på med inte kostar så mycket men säkerligen betyder en hel del. Gillar att överraska och jag kan bara se till mig själv. Skulle jag komma in i personalrummet och det finns nybryggt kaffe och nybakta bullar skulle en varm och välkomnande känsla infalla sig, och så ville jag att dom skulle känna. Tror säkert att det är dom små sakerna som kan få det till en bra arbetsdag.


Ha en fin dag, nu ska jag förbereda inför tre olika samarbetsfotograferingar innan vi i eftermiddag åker in till stan och nya lägenheten för en titt.

KRAM

Gillar

Kommentarer

emelivet
emelivet,

Åååh vad kul 😊

nouw.com/emelivet
Lena
,

Verkligen en fin gest från dig till flyttgubbarna!

My
,

Du är grym tycker jag. Och så genuint godhjärtad. Världen behöver såna som du 😊👍

lindaviktoriaaa
lindaviktoriaaa,

Gud så kul med nytt 😊

nouw.com/lindaviktoriaaa
pojkensmamma
pojkensmamma,

Alltid lika spännande att flytta,man rensar ut allt och verkligen få se alla sina saker igen. På så sätt ser man ju också vad som saknas. Nu har jag och min son bott på samma ställe i 10 år men vi ser nog ingen ide att vi måste flytta. Vi behöver bara rensa ändå för vi behöver nog inte allt vi har. Spännande att få se dina bilder sedan


Kram

nouw.com/pojkensmamma
Vickan
,

Vilken rolig fråga ”åt de inte innan?”

Var säkert sjukt uppskattat att få fika! Innebär säkert att de gör det där ”lilla extra” också. Betyder så mycket!

Sanna
,

Att man ens frågar om de inte åt innan el varför du gjorde detta. Jag tycker det va hur fint som helst av dig o göra det! Hade inte ens tänkt på o fråga varför. Som du säger, lite extra uppskattning skadar inte o man vet själv hur mkt man hade uppskattat det! Fina, omtänksamma du!!💕🌸