Nu kan det bara bli bättre!

I reklam för Apotek hjärtat


Hej vännen. har du haft en fin Valborgshelg?


Vi har firat Matheus utomhus hemma hos min Pappa lite enkelt. Tänk att han blir 3 år nästa helg. Helt galet att han blivit så stor.

Tre år sedan och ännu har inte mitt hår blivit bra. Fortfarande sticker massa babyhår upp efter att ha gått av medan jag ammade och det känns som om det inte bir bättre? Har ändå låtit bli att färga håret mm för att inte slita extra på det utan ge det en chans att bli starkare. Ni är flera som tipsat mig om Siliceas kapslar som ger näring för just hår, hud och naglar så när jag fick förfrågan om detta samarbete så var jag snabb med att tacka ja!Har nu använt mig av Siliceas kosttillskott i ett par veckor och man rekommenderas att ta mellan 8-12 veckor för att få bäst resultat. Man tar en kapsell per dag, dom är helt veganska och innehåller endast 100% naturliga ingredienser och ska hjälpa dig att stärka ditt hår, hud och naglar.

Hur kommer det sig att jag alltid är den sista som tänker på att kroppen kanske behöver extra vitaminer mm om något inte är som det ska. Oavsett om det har med dåligt hår eller trötthet att göra. Tänk ändå vad lite välbehövliga kosttillskott eller vitaminer kan göra.


Dessa kosttillskott hittar du HÄR


Några andra bra produkter från Silicea vi använder oss av är b.l.a deras shampoo. För ett par månader sedan besökte jag ett Apotek för att rådfråga om hjälp. Dom shampoon vi använt oss av hemma ger både mig och dom äldsta barnen klåda och torrhet i hårbotten. Det kliade så mycket en period att jag trodde vi fått löss, men så var inte fallet utan våra hårbottnar var snustorra. Fick tips om att prova denna och sedan dess kan vi bara använda detta shampoo. Tacksam att ha hittat något som fungerar för oss.

Du hittar detta Shampoo HÄR


Sedan har vi balsamspray, kanske räddningen i alla barnfamiljer. Detta doftar såååå gott. Önskar man kunde känna doften här igenom. Mums!

Du hittar Balsamsprayen HÄR!

Silicea har självklart fler produkter än dom jag visade er nu. Just nu får du dessutom hela 25% rabatt på alla deras produkter hos Apotek hjärtat med koden TWICKMAN25 . Gäller 2-8/5.


Du kommer dit HÄR!


Ha en FIN avslutning på helgen!


KRAM KRAM

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Jag har hört en del om det märket men aldrig testat. Låter bra! 😊

nouw.com/hilma
svullo
svullo,

Gör du en rewiev om hur det funkade sen men lite före och efterbilder 😊 👍

nouw.com/svullo
evelinajosefines
evelinajosefines,

Har aldrig hört om det märket, det lät väldigt spännande! Mitt hår är verkligen kaos efter amningen, det är långt men har säkerligen tappat hälften och mycket hår har gått av. Jag hoppas verkligen att mitt hår återhämtar sig någon gång. Jag har alltid haft extremt tjockt hår, så där tjockt så det blir jobbigt. Men nu saknar jag det.. Hoppas ni har haft en bra söndag! ❤️

nouw.com/evelinajosefines
Monica
,

Hej! Jag tänkte beställa detta från apotek hjärta, men din kod med 25% funkar inte

Emelie
,

Koden funkade inte för mig heller...