NU NALKAS VÅREN!

I annonssamarbete med Ellos


I förra veckan hade vi 14 grader varmt här i Örebro och strålande Sol. Kände hur det spratt i hela kroppen och längtan efter våren blev enorm. Säger man förresten spratt i kroppen när man menar att det spritter?


Insåg att barnen behövde nya sneakers då deras fötter växt sedan det var sneakerssäsong sist. I samband med min beställning hittade jag också massa ljuvliga långklänningar på rea. Ni vet ju hur mycket jag ÄLSKAR klänningar? Det, förutom myskläder är det mest använda plaggen i min garderob. Har lärt mig styla plaggen efter årstid också så dom inte bara används under vår och sommar även om det är då jag bokstavligt talat lever i dom.


Kolla här ska du få se vad jag beställde till mig själv, såå fint! Nu längtar jag ännu mer till att solen och värmen ska komma tillbaka och vi får hälsa våren välkommen på riktigt! .Älskar färgkombon i denna klänning. Snacka om vårspirit.! Du hittar den HÄR!

Samma modell som den blommiga finns även i grönt, som jag också klickat hem samt i en härlig blå färg. Du hittar den/dom HÄR!

Även denna ljusa klänning i en liten kortare modell kunde jag inte motstå. Var på rea och jag älskar modellen med att det sitter åt precis vid midjan. Framhäver oftast figuren riktigt snyggt. Du hittar den HÄR!

Hur mysig dress? Den hittar du HÄR!

Denna topp med dom ribbade byxorna ovan ville Ellah gärna ha. Du hittar toppen HÄR, finns i fler färger.


Finns som sagt hur mycket fint som helst hos Ellos och jag gillar starkt att det finns så mycket samlat på en och samma sida. Hur bra att kunna köpa kläder till sig själv, vårskor till barnen och lite påskinredning på samma gång?

Du hittar hemsidan HÄR och med koden 435909 får du 33% rabatt på din dyraste vara + 5% extra på redan pågående rea!


Önskar dig en fantastik fortsatt dag!


KRAM

Gillar

Kommentarer