Ny varm vecka!

Hej fina!


Måndag och ny vecka. Som ni vet har jag känt mig låg på energi sista tiden och en anings deprimerad. Inte alls mått bra i mitt mående då allt känts ganska tungt. Men idag, börjar jag en ny vecka med bättre mående och full av energi. Så härligt!!

Hoppas denna känsla håller i sig ett tag framöver.

Efter en helg utan barnen längtar jag efter denna kortvecka och många dagar ledigt tillsammans. Längtar efter att fixa inför Matheus kalas och längtar efter att få ha ungarna hemma. Ska försöka jobba undan så mycket som jag kan så jag kan ta denna långhelg förhoppningsvis mestadels borta från arbete.


Ska också äntligen bli lite värme. Som man längtat. Dock ska det regna här i Örebro, men hellre regn och 20 plusgrader än regn och 3 grader som vi haft sista veckan, eller vad säger du?


Börjar längta enormt mycket efter sommaren och tänk, om bara några veckor går ungarna på sommarlov. Helt galet!


Hoppas du får en fin vecka!


KRAM

Gillar

Kommentarer

svullo
svullo,

Härligt med lite semi tropisk värme nu redan kl 9 på förmiddagen när man klev utan för dörren 😊 👍

nouw.com/svullo
oliviamalm
oliviamalm ,
Karin
,

Hej Therese!

Du har ju så många fina så kallade ” maxiklänningar”. Jag funderar på att våga köpa mig en sån men är så rädd att dom inte ska passa mig och bli för långa. Jag är 162 cm lång och har ungefär din kroppstyp. Den gula på bilden var ju perfekt i längd för dig.
Jag undrar om du skulle kunna tipsa om några fina klänningar och jag skulle gärna vilja veta din längd och vilken storlek du brukar beställa i dessa klänningar, om du vill skriva ut det förstås ☺️

Kram och hälsningar Karin

emelivet
emelivet,

Gud vad härligt att det börjar vända! Stor kram på dig ❤️

nouw.com/emelivet
Lena
,

Så snygga kläder som verkligen klär dig! Var har du köpt dom?