Nya kläder till Matheus höstgarderob!

Godkväll vännen!

Ni är så många som önskat att jag ska bli bättre på att visa upp kläder och produkter jag köper till mig och barnen. Jag är duktig på det när det kommer till samarbeten då en del av jobbet såklart är att visa upp produkterna, men jag har varit riktigt dålig på det annars. Men har lovat er att jag ska bli bättre på det, så ska verkligen försöka :)


I förra veckan beställde jag hem lite kläder till mig och Matheus. Mina visade jag upp på Instastory, där b.l.a mitt mjukissett som jag glidit runt i visade sig vara en pyjamas. Som jag skrattade när jag insåg det. Att jag en hel del varit ute på vift i en pyjamas :D


Som ni vet är jag väldigt väldigt svag för brunt, gult och orange när det kommer till kläder till Matheus, så när jag hittade lite av detta på HM så fick det bli en beställning på höstkläder.

Handlar annars nästan aldrig på HM, tycker inte om deras utbud av barnkläder. Där är det verkligen så himla könsindelat, men på nätet har jag hittat deras märke Baby Exclusive, vilket är kläder mer i min stil, lite mer åt Zara eller lindex hållet.


Hur söta var inte dessa manchesterbyxor?


En urmysig Teddyjacket med små öron.


Mjuka höstiga byxor och en t-hirt i samma färg med små hjärtan. Detta är inte ett kit utan är två olika klädesplagg.

Alla kläder köpte jag i en storlek större än den han har nu för att han ska kunna bära kläderna så länge som möjligt. Lite stort, men går mycket bra att använda ändå, vilket han gjorde idag på förskolan. Handlar egentligen nästan alltid en större storlek för att användingsstiden ska bli extra lång. Det gör ju inget om man behöver vika upp kanten på ett par byxor eller om t-hirten är lite lång i början.. :) Några kläder Matheus hade som 1åring kan han idag 1,5 år senare fortfarande bära, helt utan problem :)


Hoppas du haft en fin dag!


KRAM

Gillar

Kommentarer

emelivet
emelivet,

Men herre min gud vad fina !! nu blir jag riktigt avis!

nouw.com/emelivet
Lotte M,

Så fina kläder

lotte4.blogspot.se
evelinaglad
evelinaglad,

Nämen asså så himla fina kläder verkligen! 😍 bra smak!

nouw.com/evelinaglad
Linnea
,

Åh så fina kläder! Jag är förstagångsmamma och är väldigt osäker på storlekarna till vår 5 månaders dotter. Hon var 67 cm lång sist vi mätte henne men kläderna i 68 måste jag fortfarande vika upp både på bodys och byxor/leggings. Ska man köpa 74 nu eller köpa mer i storlek 68?

Verkligen tacksam för svar!

Du är bäst och sån inspiration. Kram på dig ❤️

KateOgembo
KateOgembo,

så söta😍

nouw.com/kateogembo
emmyborg
emmyborg,

men åh vad fina!

nouw.com/emmyborg