Ogillar kommentarfältet hos bloggbevakningen.

Godmorgon fina!


Vi cyklade till förskolan idag, jag och Matheus och äntligen möttes vi av blå himmel och sol när vi klev utanför dörren. Hela April har det varit rena rama vintern här i Örebro, med snö, hagel och regn, så lite sol var extra efterlängtat.


Som jag berättade här om dagen så befinner jag mig i en liten dipp, rent känslomässigt. Den där energin och glädjen till arbetet är borta denna vecka. Gissar att det är fler än jag som kan ha perioder man inte alls är lika road att gå till arbetet, oavsett vad det är..?

Känner också att klimatet ute i sociala medier blivit så hårt och det skrämmer mig. Jag får en klump i magen av att se hur många elaka kommenterar folk får ta emot. Varför är det sååå svårt att acceptera att alla är olika? Kan det inte bara få vara så?

Vet inte om många har det extra jobbigt, tufft och tråkigt under pandemin att det avspeglar sig i kommentarsfältet? Går in och läser bloggbevakningen ibland, ni vet den där såkallade skvallerbloggen?. Jag mår SÅ dåligt varje gång jag går in i kommentarsfältet. Själv kan jag inte förstå hur man kan och vill bedriva en blogg som den, där det egentligen enbart bara förekommer spekulationer, hat och fruktansvärda kommentarer om människor, riktiga människor oavsett om dom är influenser eller ej.


Alla har sin egna åsikt och alla tänker olika, fine! Men att skriva om det öppet, hur ful någon är, hur hemsk mamma den är att den borde soc anmälas, att hela hens liv är patetiskt mm mm, va fan. Jag vill bara skriva SLUTA, lägg ner hela bloggen!

Detta med att sitta bakom en skräm och grisa ner sig så mycket i andras liv? Snälla, finns det inget bättre att göra?


Världen vore en så mycket finare plats om alla som inte har något snällt att säga eller skriva, bara höll den tanken för sig själv eller pratade om den för sina närmaste. Att hata på någon man egentligen inte känner är så extremt onödigt.


Jag är tack och lov väldigt skonad från detta, kan komma in en elak kommentar då och då, men jag kan inte låta bli att ändå bli påverkad och ledsen över hur de ser ut..


Nu får jag släppa det, annars kan jag fortsätta skriva av min frustration i en evighet..

I eftermiddag ska vi till Stallet då Ellah har ridlektion. Igår tog hennes Mormor henne men idag åker jag iväg. Lilleman följer med, men till skillnad mot när han var yngre så går det nu ganska så bra att ha med honom :) Han tycker hästarna är så fina och det gäller att vara snabb, för han förstår inte riktigt faran med hästarna ännu och går gärna in i deras boxar och klappar..


Tror Ellah skulle ha hoppning idag. Extra rolig lektion att titta på med andra ord :)


Hoppas att du får en fin dag!Kram Kram

Gillar

Kommentarer