Perfekt att göra under att Jullovet!

I annonssamarbete med Zcooly

Hej fina. Ett tre veckors långt jullov väntas och det ska bli så himla skönt och mysigt att få spendera tid med barnen utan stressiga mornar, köra till och från aktiviteter och bara ta dagarna som dom kommer.


Gissar att det kommer bli extra mycket spelande med Zcooly nu när badhus, skridskohallar mm håller stängt.

På det viset kan dom på ett väldigt roligt vis fortfarande hänga med i skolvärlden även under lovet.

Som ni vet har barnen använt sig av Zcooly i över ett år och jag kan starkt rekommendera den appen.

Det finns 10 lärorika spel i åldern 5-12 år och här gör man verkligen kunskapen rolig.

Kidh älskar spel överlag och är riktig tävlingsinriktad och det som är så kul i spelen är att desto mer du lär dig, desto fler utmärkelser får du så som stjärnor, medaljer och nya världar öppnas med nya och svårare utmaningar.

Älskar att tiden vid paddan blir meningsfullt och att det kan kännas så kul att bli bättre i något så viktigt som matematik. Här kan man öva på klockan, multiplikation, addera mm, ja allt inom matematik.


Just nu spelar Kidh mycket Affären, där inne hjälper han ägaren Håke med att stå i kassan och hjälper kunderna som kommer. I spelet får Kidh öva på Addition, Subtraktion, Talkompisar, Mönster, Storleksordning och jag önskar så många gånger att detta spel fanns när jag själv var liten, för jag hade och har fortfarande väldigt svårt för matematik och det är med en glädje jag ser hur duktiga barnen har blivit.

Har du och dina barn provat Zcooly? Om inte kan jag stark rekommendera er. Kanske perfekt tillfälle att prova nu över jullovet?

Du kan läsa mer och prova spelet HÄR!


Kram

Gillar

Kommentarer

Mikaelaturiel
Mikaelaturiel,

Men SÅ mysiga bilder!!

nouw.com/mikaelaturiel
goldbee,

fantastisk familj i vacker matchande pyjamas

goldbee.com/cbd-oils/