Planering kring kommande event och lämnar sonen i alldeles för tunna kläder.

Hej vännen!


Har du haft en bra start på denna vecka?

Jobbar från soffan idag och värmer mig just nu med en kopp kaffe. I och med att det varit så varmt och underbart vårväder senaste veckorna så slog jag av elementen i lägenheten då det blev så himla varmt här inne när Solen sken in om dagarna. Men så har det plötsligt blivit minusgrader igen och det är sådär riktigt burrigt här inne idag. Stackars Matheus. Dum som jag är så kollade jag inte temperaturen imorse, utan lämnade honom som vanligt på Förskolan iklädd sina vårkläder han haft senaste veckorna. Så såg jag att det var -2 grader. Oops! Kanske hade han behövt lite varmare kläder på sig en kall dag som den här. I

Tänk så snabbt man kommer in i vårfeelingen och man blir lika förvånad varje år man måste ta fram vinterkläderna igen som man redan lagt undan. Tur nog har Matheus massvis av fleecekläder mm han kan ha på sig under sina skalkläder,så han kommer nog klara sig fint ändå. En läxa till mig själv är att inte ta förgivet att det är vår ute utan titta varje morgon vad graderna visar.


Dagens uppdrag är att försöka hinna så mycket som möjligt med min bokföring kring min enskilda firma så jag kan släppa den biten helt. Det värsta jag vet är alla fakturor, kvitton mm att jag skjuter och skjuter på det hela tiden. Men eftersom deklarationen snart ska in och att min AB just gått igenom så vill jag bara bli klar med allt så jag enbart kan koncentrera mig på mitt AB och alla papper och bokföring kring det.

Ska också se till att få dom små sista pusselbitarna på plats innan Fredagens Event. På Fredag har jag bjudit in 9 kollegor för ett dygn tillsammans och det har varit mycket att rodda med Inbjudningar, hotell, middag, körning till och från stället vi ska vara på under kvällen mm och nu är allt fixat, förutom det sista med hotellet, vilket är typ den viktigaste och största delen. Hoppas det blir helt klart idag så jag kan släppa den biten och bara se fram emot Fredagens Event.


Önskar dig en fin dag så hörs vi senare eller imorgon.


KRAM


Gillar