Poff sa det!

Hej vännen!


Poff sade det och så var denna helg redan förbi.


Oh så trevligt vi hade det på Julbrunchen i Fredags, Fia , jag mfl. Jag som verkligen älskar Julen njöt riktigt ordentligt av Julmusiken som spelades, doften av glögg, den tre rätters middag som gick i jultema och klapparna vi fick som låg under granen.

Direkt efter Eventet gick vi till centralstationen för att hoppa på våra tåg hem till våra familjer igen. Hann inte med något mer än jobb detta dygn uppe i Stockholm. Planen var att kanske hinna strosa i några butiker och handla Julklappar, men det får bli en annan gång.

Väl hemma igen hade barnen kommit hem från skolan och snällt hämtat upp sin lillebror på Förskolan. Kvällen ägnade vi sedan åt att storstäda här hemma. kanske inte det roligaste att göra en Fredagskväll, men känslan efteråt var underbar! Fick till och med något ryck och rensade hela längan vid serveringsgången här hemma som fram till i Fredagsnatt sett ut som ett bombnedslag. Du vet en lång bänk mm som ligger lite dolt och där allt skit hamnar som man inte haft någon annanstans att lägga. Haha. Men nu är den till och med clean!

I Lördags efter frukost kom en fotograf hit som jag hyrt in vid några tillfällen ett par veckor framåt för att hjälpa till att fota flera kommande kampanjer. Det är så svårt att få till allting ensam och nu när jag fick nys om Kalle, så valde jag att prova hyra in honom på timmar för att få hjälp med fotograferingen. Ibland är det lite svårt att få till bra vinklar eller ta kort överhuvudtaget när man både ska försöka vara bakom kameran, men också behöver vara framför.

Visst att barnen någon gång i månaden hjälper mig snabbt att ta lite bilder , men annars vill jag inte att dom ska behöva hjälpa mig i mitt arbete, det vill jag göra i den mån det går när barnen annars är i skolan/förskolan. Känns bäst så.

Efter Kalle ( Fotografen ) varit här gick jag och Kidh iväg till Idrottshuset för att stå vid Entren vid en stor Gymnastiktävling. Hans grupp var ansvarige just för den biten. Några timmar senare när vi väl var hemma igen var det bara för mig att snabbt byta om för att möta upp kollegor utanför Eztrad här i Örebro. Eztrad bjöd på ett sjukt gott Julbord och en FANTASTIK show av artister men också med en hel del humor som gjorde att vi skrattade så vi grät. Har man möjlighet får man absolut inte missa att ta en kväll på Eztrads Julshow. WOW, säger jag bara!


Och så idag Söndag var det bara tt hoppa upp imorse, fixa lite frukost och sedan fara iväg till Stallet. Kändes superbra på lektionen vilket jag inte trodde innan när jag fick reda på vilken häst jag skulle ha. Men jag avslutade verkligen lektionen med att känna mig så nöjd och det gjorde mig glad..

Nu i eftermiddags har vi haft besök av min Pappa med fru för att fira Farsdag. Vi åt mat, drack kaffe och pratade om Jul. I år kommer vi vara här hemma hos oss på Julafton och det känns faktiskt otroligt mysigt!

Kvällen avslutades i soffan efter att Matheus somnat för natten bara tillsammans med Ellah och Kidh. Så mysigt när det ges möjlighet att bara ägna dom tid en stund. Vi gjorde iordning te, smörgåsar och tittade på Svenssons Svenssons Jul.

Har du haft en bra helg?


Här nedan delar jag lite bilder från helgen som varit.KRAM

Gillar