Redo att börja dejta?

Hej fina!


Har precis avslutat ett möte över Teams tillsammans med en hel klass skolbarn. Dom har som projekt att ta reda på fakta om olika yrken och har varit väldigt nyfikna på hur det är att arbeta som influncer. Så kul start på dagen. vem blir inte fylld av energi av en hel hög med glada barn?Jag ska vara ärlig med er. Jag har nu varit singel i 2 år. Har inte varit på en endaste dejt och jag börjar känna att jag har glömt bort känslan av en kyss. En känsla jag någonstans gärna vill uppleva igen, trots att jag är alldeles för rädd för det.


Jag trivs bra ensam, känner mig mer stark då och en del av mig är livrädd, bokstavligt talat livrädd för att bli kär igen, samtidigt som det nu ändå är något jag börjat längta efter?

Hur går det ens ihop? Kan säga som så, att mitt intresse för att ens dejta har varit på noll och har nu senaste månaden kanske gått upp till 20%, så ett viss intresse, nyfikenhet och längtan efter att få känna pirr i magen har kommit, men ändå inte så pass mycket att jag orkar lägga energi på att möjligtvis finna någon att dejta. Tänk bara tiden på att lära känna någon, öppna upp sig och bli sårbar igen. Njaa, där är jag inte, varken känslomässigt eller tidsmässigt i livet.

Förstod ni ens någonting av detta babbel? Tankar , inre tankar som spontant kom ner i skrift.
Hoppas du får en fin fortsatt dag!


kram kram

Gillar

Kommentarer