SÅ ENKELT SKAPAR DU SPEGLAR MED LJUSHÅLLARE!

Hej fina! Här i Örebro skiner solen, underbart.

Funderar på om vi ska ta en promenad i eftermiddag när jag hämtat Matheus för att mata änderna i Parken. Tänkte först att det vore mysigt att spendera kvällen med matsäck i pulkabacken , men så kom jag på att Kidh är ju inte hemma och Ellah ska till Stallet. Hennes pappa tar henne dit så det blir jag och Matheus hemma ikväll, så en tur till parken vore välbehövligt.Har länge letat efter någon slags spegel med ljushållare på. Tycker det är så fint när ljuset reflekteras i spegeln, blir ett härligt djup på något vid. Men vart jag än letat så är dessa svindyra och inga pengar jag velat lägga på en sådan inredningsdetalj. Men så slog det mig när jag hittade perfekta speglar på Rusta för endast 29 kr att jag kanske kan göra mina egna av ljushållarna jag tidigare köpt i en mysig liten butik här i Örebro.


Sagt och gjort. Köpte speglarna samt självhäftande tejp och satte så fast ljushållaren på baksidan av spegeln. Allt som allt gick det istället på 108 kr per spegel istället för tusenlappar.

Speglarna är köpta på Rusta, och ljushållarna från en butik utanför Örebro , i Kumla som heter Bruket och kostade 79 kr. Tyvärr tror jag inte dom har onlineshopping? . Men vet att man kan hitta billiga ljushållararmar även på denna lilla onlinebutik, annars har jag sökt och googlat men just Ljushållararmar verkar vara ganska svårt att hitta?Ser på bilderna här nedan att jag nog måste rengöra Speglarna efter att jag varit där och lyft i dom , haha snacka om att man ser mina avtryck..

Vad tycker ni? Visst blev dom fina? Älskar när man såpass enkelt kan skapa snygga DIY projekt. En spegel på rea för 29 kr, en ljushållare och så lite självhäftande tejp och så är det klart!


Nu ska jag se till att göra klart mitt andra projekt jag har satt fingrarna i er här hemma, nämligen en enkel industrispegel, även den billig och ett snabbt projekt. Återkommer med slutresultat :)


Ha en fin dag i detta magiska väder.


KRAM

Gillar

Kommentarer

NotSoQuiet
NotSoQuiet,

Så roligt med DIY, vilket bra tips!

nouw.com/notsoquiet
LouiseEdling
LouiseEdling,

Vilket bra tips <3

nouw.com/louiseedling
BelindaGoransson
BelindaGoransson,
emelivet
emelivet,

Gud så snyggt ❤️

nouw.com/emelivet
Marie,

Oh titta så fint =D

sweetwordsbymirre.com