Så kul att ni gillar min klädstil!

I samarbete med Ellos


Hej där snygging!

Älskar vädret just nu. Massa snö, minusgrader och sol. Ska det vara vinter så vill jag ha sådant här riktigt vinterväder. Värsta jag vet är regn och rusk under vintermånaderna. Håller du inte med?


Blir lika glad varje gång ni frågar mig om klädtips eller talar om hur mycket ni gillar min klädstil. Det gör mig glad, för det är nog inte fören dom sista åren jag verkligen hittat mig själv i min stil. Förr bytte jag nog lite stil efter hur modet var, använde det som ansågs vara inne och lite som mina vänner klädde sig. Men kanske känner mig tryggare i mig själv sedan jag blivit äldre att jag numera bär kläder som jag själv trivs i och struntar lite i vad andra tycker om mina klädval.

Någon ni aldrig kommer se mig i som jag gett försök till vid yngre dagar är högklackat. Det är verkligen inte jag.! Finns det något oskönare. Förstår inte idag hur mycket man gjorde för att passa in. Har sagt det, kommer jag någon gång gifta mig, så kommer det göras barfota eller i ett par snygga sneakers, förmodligen ett par Converse :)


Mina favoritplagg och som går att använd året om är klänningar. På vinter har man bara någon snygg sticka tröja över och skorna bytts efter årstid, Boots, sneakers eller sandaler.

Tänkte visa er några av mina favoriter när det kommer till nyheter på Ellos hemsida. Extra kul att visa eftersom ni är så många som önskar tips på just kläder och hur man kan klä sig för att få plagg användbara året om.

Med koden 435403 får du just nu 33% rabatt på din dyraste vara + 5% extra på redan nedsatta priser. Yeah!

Denna härliga Leopardklänning hittar du HÄR

Dessa superskön klänningar som jag älskar passformen på hittar du HÄR

Denna klänning hittar du HÄR

Dessa Jeans hittar du HÄR , finns i flera färger.

Dessa supercoola stövlar hittar du HÄR.

Dessa Boots to die for hittar du HÄR!

Dessa tröjor är så himla användbara året om. Tips att alltid ha i garderoben. Du hittar dom HÄR.

Avslutningsvis hittar du sista plagget HÄR!


Glöm inte bort att koden 435403 som ger dig 33% rabatt på din dyraste vara även gäller på hela hemsidan så som inredning, barnkläder mm.


Kika efter på Ellos enorma utbud här.


Önskar dig en FIN fortsatt dag. Ta hand om dig!'

KRAM

Gillar

Kommentarer

oliviamalm
oliviamalm ,

Så fina plagg!

nouw.com/oliviamalm
Lotte M,

Åh så fint 😊 Vi gifte oss barfota på en brygga 😊

lotte4.blogspot.se