Så trött på allt!

Hej vännen!

Måndag, ny vecka och nya möjligheter. Precis så känns det efter helgens deppiga avslut.

Är bara så innerligt trött på att man ska behöva bära ansvaret, även dom 2 dagar barnen är hos sina pappor. Är så mycket mer invecklat än vad jag kan gå in på, men igår så kände jag att det blev droppen. Ge mig space, låt mig få andas och snälla rara, 2 dagar kan man väl sköta det som behöver skötas. Bröt ihop, grät, blev arg och kände mig sedan så extremt låg resten av kvällen. Vaknade också upp med samma känsla idag, men känner att det håller på att vända!

Den här helgen försvann så extremt fort. Skulle ha laddat batterierna lite, men det hanns lixom inte med.

Älskar mitt jobb, men just nu är det så extremt intensivt. Brukar vara extra hektiskt under höst mot Jul, men aldrig som det varit detta år.

Jag försöker när känslan att det inte kommer gå ihop att det bara är fram till Jul, efter det är dom betalda arbetena väldigt få, därav jobbar man mer nu, för dessa pengar ska man också lägga in i bolaget så att man kan ta ut sin lön Jan-Feb när samarbetena är få samt även under hela Sommaren. Värt att tänka på när man scrollar just nu på Instagram och man tycker att Influncer har för mycket samarbeten uppe, att det är en inkomst som dom sedan ska leva på under många många månader.


Ska om några timmar iväg för att ta cellprov. Ussh vad jag avskyr den känslan. Men det var många år sedan sist, så jag vet att jag måste ta mig dit. Har lagt fram mina hörlurar. Tycker det blir lättare om jag kan tänka på annat och lyssna på musik den korta obehagliga stunden det tar att göra provet. Efter det ska jag hämta hem lilleman, som jag längtat!

Inte träffat honom på hela helgen!


Dessa underbara matchande pyjamser hittar du HÄR!


Önskar dig en fin vecka!

Kram

Gillar