SÅ VAR VÅR JUL..

Hej och god fortsättning!


Har du haft en fin Jul?


Vi insjuknande i influensan kring Lucia och blev sängliggandes i över en vecka så för oss gick December extra snabbt förbi. Är tacksam att vi några dagar innan Julafton blev friska och kunde fira som vanligt. Dock kändes hela Julen annorlunda i år. Gjorde det de för dig också?

På julafton var vi här hemma hos oss tillsammans med min bror med sambo, min Pappa och hans fru. Ett lugnt men väldigt mysigt firande. På Juldagen tog vi sovmorgon och frukost i soffan framför en film och åkte sedan hem till min mamma där vi blev ett stort sällskap av syskon, syskonbarn samt min moster och hennes barn och barnbarn. Allt kändes lite speciellt denna dagen, en annorlunda stämning över firandet. Min kusin, min mosters son gick bort i December och vi begravde honom den 17/12 vilket blev en fin men väldigt sorglig dag och den tunga känslan låg med oss på något vis. Första Julen utan honom närvarande och det kändes inte som det brukar helt enkelt.

Kände mig låg på kvällen och vi som annars brukar kunna stanna kvar till midnatt lämnade som alla andra vid 21 tiden. Vi kröp ner i sängen, jag och alla barn för att mysa, kramas och se en film ihop innan vi somnade.


På annandagen åkte vi ut på landet hem till min Pappa och hans fru för att fira Jul tillsammans hela familjen där ute. Vilket blir en del då Pappas fru har 4 barn och 5 barnbarn (fler på väg) samt min bror och jag med våra totalt 4 barn. Men även denna dag blev annorlunda. Flera låg sjuka så det blev jag, min bror och min styvsyster med våra barn. Ett betydligt mindre firande mot vad det tidigare brukar vara. Kändes lite sorgligt på något vis då vi verkligen hade sett fram emot att få umgås. Förstått att många haft en annorlunda Jul i år, många som varit sjuka mm.

Jag och barnen valde i allafall att stanna kvar ett dygn ute på landet för att mysa, åka pulka, bada i spabadet och bara vara. Så mysigt och välbehövligt!


Här nedan kommer lite blandande bilder från våra dagar i Jul.


Ta hand om dig så hörs vi imorgon!


KRAM

Gillar