Skjuter undan känslorna!

Hej vännen!


Är barnledig denna helg så sitter faktiskt kvar i sängen. Jobbar och kollar lite serier. Trodde jag såg i syne när jag vaknade idag och klockan stod på 11:45.

Det betyder att jag sov nästan 12 timmar inatt. Istället för att få dåligt samvete över känslan att halva dagen redan gått så försöker jag intala mig själv att jag förmodligen behövde detta.

Idag är det Matheus födelsedag och jag skjuter undan det. Igår när jag lämnat honom på förskolan så bröt jag ihop. Tårarna bara kom. Hade ingen aning om att det skulle kännas så jobbigt som de faktiskt gjorde.

Min lilla kille fyller år och jag kan inte gå upp och sjunga för honom, äverraska honom med frukost på sängen och spendera hela dagen tillsammans med honom.


Förutom känslan över att inte få spendera dagen med honom så känns allt vara så orättvist på något vis.

Är det någonstans han bör fira sin födelsedag så är det här hemma.

Ni som följt mig länge förstår säker varför jag känner så, och det är nog den känslan som är jobbigast, därav att jag låsas att denna dag inte är idag utan nästa lördag. Då ska jag fira honom precis som om det vore hans födelsedag 💗


Hoppas du får en fin dag. Jag har inte bestämt vart dagen bär ännu. Om jag bara ska slökolla serier hela dagen , jobba eller fortsätta mina projekt här hemma och storstäda.. Tar de som det kommer.


Kram

Gillar

Kommentarer

Hanna
,

Brukar inte kommentera men ville bara skicka en kram, kan tänka mig känslan att inte få vara med på hans födelsedag speciellt med tanke på situation, men fint att du ”offrar” föro hjälpa till m deras relation (gissar bara) och han är ju så liten så för honom säkert extra kul med två födelsedagar!😄 Hoppas du får en skön helg och sköt om dig!