SNART KOMMER DU SNART FÅ SE MER AV OSS!

Hej vännen!


Håller snön på att regna bort även hos dig?


Har snurrat runt som en galning nu på förmiddagen. igår eftermiddag glömde ett av barnen nycklarna kvar i soprummet och sedan dess är dom borta. Någon har alltså tagit dom där ifrån. Jag som är så extremt godtrogen vill inte tro att någon snott dom. Det är vårt trapphus samt trapphuset bredvid som har tillgång till soprummet. har rings hyresvärden och dom har inte fått in några nycklar. Som ett sista försök satte jag nyss upp en lapp där jag bad den som hittat nycklarna i dörren att ringa mig pronto. Ger till imorgon, sen lär jag få ringa Polisen? samt se till att byta lås. Aj aj, kommer väl inte bli billigt? På knippan satt också den enda taggen upp till tvättstugan samt ner till garaget.. Vad sjutton också! Håll tummarna att någon kommer med nycklarna under dagen..


Till en annan sak. Ni är flera som önskar mer och mer rörligt matrial från oss. Att ni vill hänga med mer och tiden till att driva en Youtubekanal har inte funnits, så därför känns detta extra kul att berätta.


Vi har nämligen blivit utvalda att vara en av 10 familjer att vara med i en ny seriesatsning på Youtube. Har förstått det som att det kommer visas 2 avsnitt i veckan där man i varje avsnitt får följa 5 familjer var. Alltså kommer vi vara med i 1 avsnitt i veckan. Inspelningen kommer börja redan i nästa vecka :)

Kommer berätta mer för er när jag har exakta datum osv. Men är det något ni spontant tänker på som vore kul att få se i serien?Ta hand om dig!


KRAM

Gillar

Kommentarer

Amandamalmflod
Amandamalmflod,

vilka fina bilder 😊

nouw.com/amandamalmflod
Martina
,

Ja absolut! Ska bli kul att följa!

LouiseEdling
LouiseEdling,

Så kul😍💘

nouw.com/louiseedling