SNART KOMMER LUCIA!

I annonssamarbete med Ellos


Hej fina, tänk att det till helgen redan är Lucia. Är lite ledsen faktiskt, för imorgon bitti skulle jag egentligen befunnit mig i barnens skola för att se Kidh gå Luciatåget. Han har väntat i så många år på detta och så är det äntligen hans år att få gå Luciatåget och så slog Corona till och inga får komma och titta.

I barnens skola har dom som tradition att det är årkurs 3 som har hand om Luciatåget och alla förberedelser. Kidh blev dock lite lättad över att inga föräldrar kan komma och titta, han är nämligen inte helt nöjd att han i lottningen blev Sjärngosse :) Han hade önskat att få vara Tomte, sen Pepparkaksgubbe och sist på listan hade han sjärngosse.

Tänker att min lilla Sjärngosse kan få ha ett uppträdande för oss här hemma istället, kan bli riktigt mysigt med julbelysningen som lyser och några varma lussekatter att fika med.


Har ni satt upp all Julbelysning och pyntat hemma?

Kan tipsa dig om att flera utav dom produkter jag använder mig av hemma som ni redan hunnit fråga så mycket om även finns hos Ellos. Med koden 425426 får du dessutom hela 33% rabatt på din dyraste vara samt 5% extra på pågående rea. Gäller fram till 31/12 om du kanske hittar något annat som du vill beställa till Julklapp , något klädesplagg till dig eller kanske något till hemmet?

Koden gäller som sagt inte enbart Jultema, även om det är det jag faktiskt tänkte visa och länka till er idag.Dom stora Adventsljusstakarna hittar du HÄR


Vet att ni är många som frågat om denna bedårande träljusstake. Finns flera stycken och kostar inte alls mycket HÄR!


Dessa Julstjärnor jag visade hur man gjorde i förra veckan på Instagram gjorda av papperspåsar finns att köpa billigt hos Ellos. i storpack. HÄR!


Detta Luciatåg är en av mina favoriter här hemma. Så himla fin! Du hittar denna samt flera andra luciatåg HÄR!


Det var allt vad jag hade att visa idag. Hoppas ni blev lite klokare angående era frågor. Om inte, lägg en fråga i kommentarerna så ser jag till att besvara den. Glöm inte bort att rabattkoden som sagt gäller allt på Ellos hemsida.


KRAM

Gillar

Kommentarer

Jovana
Jovana,

Så fint du har pyntat det 😍

nouw.com/jovana
matildakz
matildakz,

Verkligen så fint 🤩

nouw.com/matildakz
emelivet
emelivet,

Åh så fint 😍 tråkigt med luciatåget 🤍

nouw.com/emelivet
KateOgembo
KateOgembo,

Så mysiga bilder. Så trist med corona och för oss alla som har sett fram emot något speciellt som ska hända i år 😟 men man ska vara riktigt tacksam för att man har kvar sina nära och kära trots allt. Jag vart så ledsen när jag skulle ta studenten men finns inte mycket att göra åt saken 😟

nouw.com/kateogembo