Snart slår min dröm i uppfyllelse!

Godmorgon snygging!

Gissar att det inte bara är i Örebro som vintern gjort comeback?

För några dagar sedan byttes vårvädret ut mot snökaos och fullständig kaos bröt ut. Träd föll omkull, bussar slutade gå och tåg blev inställda. Idag tittar jag ut mot en knallblå himmel och sol så om ett par dagar hoppas jag att snön ska vara borta. Visst är dte fint och mysigt med ett stort snötäcke utomhus, men kanske hade varit perfekt till Sportlovet, inte nu vid Påsk, då vill vi väll ha vår?

Jag köpte ju den där Campervanen jag berättade om och planen var att jag skulle ha hämtat hem den i Fredags, men det var omöjligt. Gick knappt att ta sig ut från Örebro, så vi fick snällt ställa in. Nu väntar jag istället ivrigt på bättre väglag så drömmen kan gå i uppfyllelse. Haha, har drömt om bussen i flera nätter. Hur jag inreder den, små detaljer jag vill göra om och vart vi reser.

Har nog aldrig längtat så mycket till Sommaren som nu. Hade inte dom stora barnen haft skolplikt hade jag mer än gärna flyttat in i bussen, iallafall sådär 8 månader om året. Åka ner mot varmare länder i Europa och ta dag för dag. Släppa alla vardagsmåsten som ger massa stress. Hur härligt hade inte det varit?


Har varit barnledig i helgen och hela min gårdag och då menar jag hela, jag satt rätt upp och ner i sängen i 11 h för att jobba med min bokföring inför deklarationen jag skjutit alldeles för länge på. Kanske inte heller valde den bästa arbetsställningen, vilket idag resulterade i väldigt mycket värk i rygg. Jag har ett jättefint gammalt skrivbord här hemma så frågan är varför jag så sällan sitter där? Det har blivit mer som en del av inredningen och istället sitter jag och arbetar på dumma ställen som sängen, soffan eller matbordet. Får försöka bli bättre på det.


Ska strax iväg till Stallet. Varje Söndags förmiddag spenderas i Stallet. Först ut har Ellah ridlektion och sedan har jag och mamma lektion tillsammans. Så himla mysigt att faktiskt få göra något för sig själv. Under perioder där jag varit väldigt stressad så är det oerhört skönt att komma till Stallet. För den timmen man sitter på hästen, den stunden släpper all stress och alla tankar för det enda som finns där och då är du och hästen. Skön känsla!

Imorgon kommer lilleman hem och vi har en veckas långt Påsklov att spendera tillsammans jag och barnen. Måste kombinera med jobb, men något roligt och mysigt ska vi nog kunna hitta på. Hela nästa helg är fullbokad med olika Påskfiranden och någon dag ska vi bjuda hit vänner vi inte hunnit träffat på länge. Känner på mig att det blir en bra vecka!


Nä, nu ser jag att klockan som vanligt springer iväg, Måste hoppa ur morgonrocken och i stallkläderna.

Ha en fin Söndag så hörs vi sen.


KRAM


Gillar