Somnade på tåget och höll på att missa att kliva av.

Hej fina!

Den här veckan springer iväg så fort. Ni som följer mig på Instagram har säkert sett att min nattsömn senaste veckan varit katastrof. Visa nätter hinner jag inte somna innan väckarklockan ringer . Är så mycket just nu och när det blir för mycket stress så har jag svårt att ha den där förmågan att koppla bort tankar, dom är med och spinner på hela tiden.

Någon var gullig och rekommenderade mig att skriva ner allt jag ska och behöver göra på to do listor, men detta gör jag redan, annars hade mitt liv varit en enda stor röra. Skriver ner allt från detaljer jag behöver göra i arbetet, till samtal att ringa, boka tvättid, storhandla, posta brev , barnens aktiviteter mm för att försöka sortera ut så mycket som jag kan från huvudet.


Kom precis fram till Stockholm. Sitter nu i lobbyn på hotellet och det svider i ögonen. Men tänkte beställa in en stor kaffe, beta av massa mail och sedan ta en uppfriskande promenad genom stan så piggnar jag säkert till. Anledningen att jag förmodligen känner mig extra sliten just nu är för att jag råkade slumra till på tåget, sista 10 min och vaknade upp i all hast när folk gick av tåget. Hann knappt slå upp ögonen innan jag nu sitter här. Kroppen har nog inte vaknat till ännu :)


Längtar efter att få äta middag med kollegor ikväll. Ska bli så himla mysigt!

Är uppe i Stockholm för möten, jobb och för att gå på en Julbrunch imorgon hos Indiska jag är Inbjuden på. Känns viktigt och roligt att få gå eftersom vi har jobbat ihop flera gånger. Och hur mysigt med JULTEMA? Woho!!


Den här lilla killen är så enormt charmig just nu. Hade glömt bort hur fantastik 3 års åldern kan vara.


KRAM

Gillar