SPÖKLIGT HELG PÅ KOLMÅRDEN!

Hej vännen! Brrr så kallt där är här i Örebro idag. Sett att många delar av Sverige fått snö, men här är det regn och iskallt.

Bokade precis däckbyte och ska dit på Torsdag. Tänker att det är bättre att ha det gjort om nu den omtalade snön även kommer hit.


I Lördags var vi Inbjudna till Kolmården för att ta del av deras Halloweenfirande och det visade sig bli en supermysig dag. Är riktigt imponerad över deras engagemang och det var verkligen påkostat och så enormt bra gjort.

Fanns olika attraktioner, dom flesta passade barn i alla åldrar medan några var riktigt otäcka att till och med jag sprang ut därifrån. Kan varmt rekommendera alla som har möjlighet att besöka Kolmården nu under deras Halloweenfirande att åka dit.


Matheus var mest faschinerad över Björnarna och Sälarna. Just Björnarna stod han vid länge och tittade, skrattade åt dom när dom busade och det tog en bra stund innan han var redo att lämna Björnarna och gå därifrån. Än idag pratar han om "blönana" som han säger <3

Ellah och Kidh tyckte att det bästa på dagen var Berg och dalbanan WildFire..

Själv njöt jag mest att få komma hemifrån kaoset en stund och spendera den med barnen.


Ha en fin dag, så hörs vi senare. Tänkte besvara alla fördomar ni hade om mig som jag ställde frågan om på Instagram. Riktigt roligt faktiskt och det var en hel del som verkligen stämde in medan ett par var helt fel ute :)


KRAM

Gillar

Kommentarer

emelivet
emelivet,

Nej vad kul😍

nouw.com/emelivet
IzabellaL
IzabellaL,

Men vad mysigt ändå!!


nouw.com/izabellal
KateOgembo
KateOgembo,
Elinsofiaa
Elinsofiaa,

Men åh vad mysigt!!

nouw.com/elinsofiaa