Ställ dina frågor..

God morgon vännen!

Fredag och en av favoritdagarna på veckan. Denna dag känns dock inte lika extra som annars eftersom vi varit hemma nästan hela veckan, men ändå, fredag är fredag :)


Idag känner jag mig som mig själv igen. Pigg och inte alls hängig. Det kliar kroppen, vill sätta igång med både det ena och det andra och jag hoppas innerligt att provsvaren kommer under dagen så jag vet om jag kan gå ut och göra lite ärenden i helgen..


Har sett att ni är massa nya läsare här på bloggen. Extra välkomnade till er. Kul att ni hittat hit!


Tänkte att det kanske skulle passa med en frågestund? Där ni får chans att ställa era frågor och så besvarar jag dom i ett inlägg. Såg nämligen att någon trodde jag var sambo, och det är jag inte, som dom flesta av er säkert vet om?

Lever ensam med mina tre kottar.


Ställ din fråga här nedan i kommentrasfältet.


Hoppas du får en fin start på helgen!

Jag skulle egentligen åkt till Karlstad hela helgen tillsammans med ett gäng vänner. Men det är inte bara jag som varit sjuk i veckan så vi har valt att skjuta på det. Istället ska jag lägga all tid på att packa och sälja av saker..

Kram

Gillar

Kommentarer

elvine
elvine,

Ha en fin dag!!

nouw.com/elvine
ellenwiklund
ellenwiklund,

Vad fint du har hemma! Vart kommer dom fina ljusstakarna på väggen ifrån? 😍🍂

nouw.com/ellenwiklund
Nellaroc
Nellaroc,

Jag är ny, hej hej! Tycker din blogg är superfin och intressant <3 Hur redigerar du dina bilder, app, ljus/filter?Vad för typ av bloggar gillar du att läsa?Kram finis!

nouw.com/nellaroc
Renée
,

Hej! Blev du smittad av grannen tror du? Va bra att du och barnen varit hemma😃👍🏻