SVARAR PÅ ERA FÖRDOMAR OM MIG!

Godkväll fina.

Nu äntligen sover barnen och jag tänkte se den nya serien på Viaplay. Lyckovicken heter den visst? Gjord av Camilla Läckberg. Tror ni den är bra?


Men innan jag slår på serien tänkte jag dela med mig om fördomarna om mig som trillade in på Instagram :)


Kommer en av dina följare fram till dig när du är ute blir du irriterad för du vill inte bli störd.

Just detta stämmer verkligen inte. Dom få gånger folk vågar gå fram till mig blir jag alltid väldigt väldigt glad , vilket jag också låter dom veta om att jag blir :)

Bara supertrevligt med glada människor omkring sig..

Du är en väldigt inbjudande och generös person, men ger ofta mer än du får tillbaka

Det kan nog stämma. Jag vill gärna finnas där för människor, oavsett om dom är vänner, bekanta, familj eller främlingar.

Du var kär i kärleken i dina tidigare relationer och har nu efter din senaste relation vuxit och blivit mer självständig.

Detta kan nog stämma ganska så bra. Förr ville jag så gärna leva det där familjelivet jag alltid drömt om. Jag trodde att jag behövde känna kärleken från en man för att vara hel och vara lycklig på riktigt. Jag trodde nog att jag var kär, och såklart jag kände något, men nu såhär med distans från mina tidigare förhållanden så var det i stort sett bara en som fick mitt hjärta att bokstavligt talat slå frivolter. Det var kärlek och älska på riktigt, så var vad då det andra? Förälskelse? Vet inte, jag trodde nog där och då att jag var djupt kär, men kanske var det så att jag var mer kär i kärleken?

Idag är jag som du säger mycket starkare i mig själv. Jag kan idag inte se mig i en relation då jag redan har fullt upp med mig, mina barn och mitt företag. Kanske att det någon gång finns tid för en förälskelse, men inte nu och det är heller ingenting jag letar efter. Så skön känsla!

Tror du sätter dina barn i första rum så att du ofta glömmer bort dig själv. Visst är det så, och i just det tror jag vi är många föräldrar som kan känna igen sig i..

Sen eftersom jag i stort sett alltid levt ensam med mina barn så har det alltid bara varit vi och där det med automatik blivit att all min tid gått åt till dom, jämt, och allt jag gjort har vi gjort tillsammans.

Kan slå mig många gånger hur jag egentligen kommer reagera den dagen barnen flyttar ut. Vem kommer jag vara då? vad ska jag göra med all min tid, är det då det är dags att ta reda på vem Therese är utan Mamma innan?


Du har lätt för att bli kär.

Jag har nog lätt för att falla för någon, falla för en charm eller känna en stark passion, men den där djupa kärleken är svårare för mig att känna och det har nog gjort att jag i tidigare relationer levt på den där första förälskelsen och trott att det är så "kärlek" är..

Du vet väldigt lite, nästan inget om Politik.

Haha stämmer nog ganska så bra. Jag är så ointresserad och sitter inte direkt själv och lyssnar på Politik eller tar del av samtalsämnena. Dock är jag ändå lite insatt i partierna då jag tycker det är viktigt att lägga en röst och då är det ju bra om man faktiskt vet vad man lägger sin röst på. Men jag är som sagt långt ifrån intresserad och kan heller inte påstå jag är specialist på partierna :)

Har fått för mig att du är för snäll för ditt eget bästa.

Lite så är det nog och sen kanske jag är lite naiv?

Du har inte så många nära vänner.

Kan nog vara lite både och. Jag har flera nära vänner, men kanske inga kvar från när man var yngre och liten? Det kan jag avundas andra vänner som har en eller flera sådär superduper tajta vänner från barnsben. Jag har vänner som jag kan förlita mig på och som jag älskar väldigt mycket och som jag ändå skulle kalla nära vänner. Men det är klart att man i vissa stunder kan känna sig lite ensam, men det har nog mest att göra med att man blivit vuxen, att man inte umgås på samma sätt som tidigare, att man lever "sitt" liv, med barn, jobb, dom flesta i relation och liver rullar på.

Vänskap då och nu skiljer sig. Då kunde vi spendera dagar i sträck tillsammans, spendera timmar i telefonen och det enda vi gjorde var att spendera nästan all vaken tid ihop, Riktigt så ser det inte ut idag. Visst kan det bli en del spontana träffar, men mycket efter barn ska planeras och det finns nu också annat som tar ens tid...

Kan nog säga att jag kanske har få väldigt nära vänner men många vänner....


Du är tidsoptimist?

Så sant. Jobbar på det hela tiden och jag har blivit bättre. Men det spelar ingen roll hur mycket tid jag tycker att jag har så bara springer den ändå iväg.

.Du är pryd?

Haha det stämmer absolut inte.. Tycker inte jag är vidare pryd av mig.


.Du älskar ditt liv, men ibland drömmer du dig bort till en varm plats helt ensam.

Haha Åh ja, gör inte alla föräldrar det?Kul ändå att läsa era fördomar om mig. Dom flesta var inte helt ute och cyklade. Men nu vill jag veta? Hur länge har du följt mig på bloggen?


KRAM

Gillar

Kommentarer

Jenni
,

Jag har följt sedan du var med i ensam mamma söker 😊

Anna
,

Sen hösten 2008. Vi var gravida med våra äldsta döttrar samtidigt. Min tös föddes 14 juni 2009.

Sofia
,

Jag har följt dig sedan du var med i ensam mamma söker 🥰

pojkensmamma
pojkensmamma,

Jag har följt dig till och från sedan ensamma mamma söker. Från det lilla man får lära känna dig via tv-rutan så kände jag bara,att dig vill jag följa för det kändes som vi var lite lika men du hade du bara Kidh och Ella och jag hade eller bara har min son. Men kändes ändå som vi var lika på något sätt..


Kram 💖

nouw.com/pojkensmamma
Ulrica
,

Jag har följt dig sen ensam mamma söker. Tyckte du och dina barn va så härliga så jag ville se mer när programmet va slut 😊

Elin
,

Oj, jag tror nog att det var strax efter Ensam mamma söker 😊 så det är några år!