Svårt att komma till ro!

Kan inte riktigt slappna av och komma till ro ikväll. Har senaste veckorna känt ett obehag i kroppen. En klump i magen, hjärtat som rusar och en oro som inte vill släppa. Misstänker att allt har med stress att göra och att det varit lite väl mycket senaste tiden.

Önskar jag hade någon att gå och prata med. Känner att behovet är större efter dessa år som ensam vuxen i vardagslivet. Ingen annan att dagligen kommunicera med, få stöttning, råd, pepp och kärlek.

För några år sedan gick jag iväg en gång i veckan till en psykologstudent som gick sista året på utbildningen. En fantastisk kvinna och det slog mig nu såhär efteråt hur mycket dom där samtalen kom att betyda. Visst var det oerhört jobbigt att gräva i alla känslor, men samtidigt så enormt befriande. Man fick en större förståelse och insikt i sitt mående, varför man mår på ett visst sett eller varför man agerar som man gör i olika situationer.

Saknar dom samtalen. Saknar att prata med någon utifrån, öppna upp om allt som dagligen stängs in och saker man inte vill belasta nära och kära med. Rensa huvudet på alla tankar, stress och känslor....


Vad gör du för att må bra?


Tänkte lägga undan arbetet för kvällen nu när barnen somnat och slå på en film för en chans att tänka på annat..

Fotade förövrigt grejerna jag köpte på Gekås idag, så delar det mer er imorgon!


Sov gott!

Gillar