Tacksam att Matheus har en bonusmamma!

Godkväll vännen!


Sitter i matsalen och arbetar medan Ellah ligger i vardagsrummet här bredvid, fortfarande krasslig. Kidh är hemma hos deras Pappa och Matheus åkte till sin Pappa redan idag för pappahelg då jag haft Matheus hemma så länge nu att jag behövde en heldag till arbete. Detta skulle aldrig inträffa innan han träffade sin fru, att han tackade Ja till att ha Matheus någon extra dag förutom sina 4 dagar i månaden. Sjukt nog! Är glad och tacksam för Matheus skull att det finns någon där som genuint bryr sig om Matheus och som gärna spenderar tid med honom. Vet också att han tycker väldigt mycket om sin "bonusmamma" och det gör mig så extremt glad och lättad. Känns som den där oron jag tidigare hade varje gång han var där är mindre nu.. Glad för alla framsteg till Matheus trygghet!


I morgon åker också Ellah till sin Pappa, så jag blir ensam från Fredagskväll till Söndagmorgon och jag ska ta det dygnet åt att inte arbeta alls, som jag under hela hösten gjorde. Har dragit ner på tempot och ska så gott jag kan vara ledig när det är helg. Ska dock försöka sätta mig ner och göra upp en planering för våren. Se över när jag ska ta tid åt att plugga så jag kan bli klar med min utbildning och så måste jag se till att få in flera dagar där jag kan sitta med bokföringen för att avsluta min enskilda firma då jag nu startat upp ett AB istället. Tror också det blir middag på Resturang med min imorgon kväll. Hennes man är bortrest så vi tänkte passa på att gör anågot mysigt ihop.


En tråkig grej, som gör att man känner sig väldigt ensam sina barnlediga dygn är att nästan alla av mina närmsta vänner som också lever ensamma har sina barn den helgen jag är barnledig och vise versa. Önskar ofta vi hade samma helger så man enkelt kunde hitta på saker på tu man hand, bara vi vuxna och även umgås tillsammans när vi har barnen. Detta gör att vi ses mer sällan än vi önskar. Visst kan jag åka dit när jag inte har barnen, men missförstå mig rätt, när jag själv är barnledig så sällan så orkar man lixom inte umgås med andra barn den dagen man själv står utan. Man vill bara vila, umgås med vuxna och inte tänka på att passa upp på barn... Förstår du? :)


Önskar dig en fin kväll. Nu tänkte jag sätta fingrarna i det sista jobbet och sen lägga mig i soffan framför en serie.

KramGillar