Testat mig för Covid-19

Hej fina du!

Har varit frånvarande här inne ett par dagar och anledningen är att vi kör sjukstuga här hemma. Helt apropå fick jag feber i Tisdags kväll från ingenstans. I prat med grannen på sms informerade han mig att även han var sju och hade dagen innan fått ta test där det visade sig att han hade Covid-19.

Eftersom vi umgicks en stund i Lördags så har jag isolerat familjen här hemma sedan dess för säkerhetsskull och idag var jag iväg till sjukhuset för att ta ett test jag med. Jag mår egentligen ganska så bra. Ingen feber längre, men är seg, trött ont i kroppen och ont i huvudet till och från. Men med vetskapen av att grannen är smittad så vill vi ta det säkra före det osäkra.

Grannen är dessutom inte speciellt sjuk han heller, ingen hosta, ingen smärta i halsen utan enbart en feber som kommer och går, ibland med en dag mellanrum. Tänk så olika Covid -19 påverkar oss människor. Därför känns det extra viktigt att hålla mig hemma tills jag får provsvaren.


Nu när jag så smått börjar bli lite piggare sitter jag på pintrest och letar massa inspiration till nya lägenheten. Tror jag vet åt vilket håll jag vill gå åt i Matheus rum. Nu ska jag bara hitta ett gammalt skåp jag vill färvandla med lite färg och tapet samt en antik gammal barnsäng. Någon som vet en till salu?

Tycker det ska bli extra roligt att skapa ett rum till Matheus eftersom detta är hans första egna rum.. :)


Tror kanske på mossgrön färg i rummet, med ljust trägolv och med denna typ av fondvägg. Vad tror du om det?Älskar denna tapet och tror verkligen den går ihop sig med den stilen jag tänkt i Matheus rum med det gammaldagsa med en touth av nytt. Men kanske att gröna väggar med denna bir för mörk även med ett ljust trägolv? Kanske ska man köra på beiga väggar?

Vad röstar du på? Beige vägg med en sådan fondvägg eller mossgröna väggar med denna tapet?

Ha en fin fortsatt kväll. Nu ska jag ta en kopp te och leta lite inredning till lägenheten :)


KRAM

Gillar

Kommentarer

StarOfUsA
StarOfUsA,

Fin tapet! 😍

nouw.com/starofusa
malinlinneaa
malinlinneaa,

Jag skulle rösta på mossgrön 😍 skulle bli riktigt mysigt tror jag! 😊

nouw.com/malinlinneaa
WeroniQa
,

Beige eller någon ljus ljus grön ton, tsm med den tapeten skulle nog bli så himla snyggt...👌 (men tror det kommer bli fint oavsett).. kram

slutarokabloggen
slutarokabloggen,

Jag tror beige blir bäst ⭐️

nouw.com/slutarokabloggen
faannyhakansson
faannyhakansson,

Åh vad tråkigt att du är sjuk! Det bästa du kan göra när du fått svar om det är negativ men du fortfarande har symptom en vecka efter testet är taget är det bra om du återgår och tar ett prov då det tar upp till 2 v för vissa patienter att utveckla Corona! Skulle det visa sig att du med har Corona är det bra om tex din sambo med testar sig även fast han inte har symptom och han ska kunna leva som vanligt!

Jag jobbar med covid-19 provtagning har har tagit på en massa som inte haft symptom och uppmanar mina patienter samma information som du fick nu! 🌸🌸

Krya på dig och hoppas övriga i familjen klarar sig! Kram 🌸

nouw.com/faannyhakansson
Silverblomma
Silverblomma,

Vilken fin tapet du hittat, jag gillar verkligen mönstret. Hoppas att ni inte har fått Corona och att ni kryar på er snabbt..

nouw.com/silverblomma
Sofia
,

Jättefin tapet! Jag skulle tagit upp den ljusare gröna färgen i tapeten och haft på de andra väggarna.

Patriciaespe
Patriciaespe,

Så himla fin tapet!! Någon varm beige ton tror jag skulle passat bra 😍👌

nouw.com/patriciaespe
linarebecka
linarebecka,

Mossgrön😍👌🏼

nouw.com/linarebecka
Sanna
,

Tror på en varm beige färg o så denna på antingen en större fondvägg, el längst en kort o en långsida. Ev en ljusare grön nyans (som finns i tapeten) annars är nog risken, som du säger, att det blir alldeles för mörkt. Men jätte fin tapet!😍