Tips på Julfilmer att se med hela Familjen!


Hej vännen, jag kan inte rå för det, men ussh vilken tråkig tid vi lever i.

I jämförelse med många andra samt dem grymma sjukhuspersonalen så är det ingenting att behöva vara hemma. Men jag tycker att det börjar bli riktigt träligt. Känns som om andra vågen med Corona slog hårdare på psyket? Eller är det kanske för att man kring höst och vinter redan är så mycket hemma att rekomendationerna om att inte ses med vänner, gå till gym eller ta en fika på stan gör att man känner sig extra inlåst?

Det bästa jag vet kring December är att strosa på Julmarknader, julpyssla med vänner och familj, gå på Julbord, ha mysiga julmingel hemma med vänner och julshoppa på stan mm och nu känns bara allt så sorgligt på något vis. Förstår du vad jag menar? En tid, en jul vi inte får tillbaka och som ensam vuxen här hemma känns ensamheten extra påtaglig.

Jag vet, jag vet att detta bara är en jul och tid av många, jag vet också att i det stora är detta ingenting, men vissa dagar känns det bara lite extra sorgligt och tungt med den jäkla Coronan...


Men, då tänker jag såhär. Det får helt enkelt bli lite extra mys här hemma. VI ska pyssla ändå, baka och framförallt se Julfilmer & just Julfilmer är ni s många som frågar om.

Tänkte att jag delar en lista med perfekta Julfilmer att se hela familjen, som jag och barnen tycker om att se och så delar jag ännu ett inlägg senare med mer Julfilmer för vuxna? Låter det bra? :)


1. Tomtetass, Finns på Viaplay

2, Petsson & Findus - Juligheter - finns b.l.a på Sf Anytime

3. Snickare Andersson & Jultomten - Byn som glömde Julen. Finns på Sf Anytime

4. Astrid Lindgrens Jul . Finns på Sf anytime

5. Jultomtens Dotter. Finns på Netflix

5. Jingle Jangle- En magisk Jul. FInns på Netflix

6. Tjuvarnas Jul. Finns på Netflix

7. The Christmas Chronigles - Finns på Netflix.

8. PolarExpressen - Finns på Netflix

9. Familjen Jul i tomtarnas land . FInns på Cmore

En Julsaga. FInns b.l.a på Viaplay

10. Uppdrag rädda Jultomten. Finns på Viaplay

11. Arthur och Julklappsrushen. Finns på Viaplay

12. Nu är det Jul igen. FInns på Viaplay

13. Ensam hemma. Finns på SfAyntime

14. Svensson Svensson firar jul. FInns på Öppet Arkiv på Svtplay.Det var några av våra bästa tips på Julfimer vi tycker om. Finns också en hel del filmer som Tomten är far till alla barnen mm, som även mina barn tycker om att se, men dom tänker jag att jag lägger till på nästa lista med Julfilmer mer anpassade för vuxna ;)

Har du några fler familjefilmer att lägga till på listan?


Får nästan nypa mig i armen för att förstå att jag kan sitta framför brasan och se en julfilm. Det har länge varit in dröm och nu är det så mysigt att jag knappt kan ta in det, som den stora Jul och mysälskaren jag är!

Och ja, jag vet att brasan inte går att tända på riktigt i denna kamin då det är eldningsförbud, men denna är bra nog och ger verkligen ifrån sig värme så det känns som en riktig brasa. Med lite fantasi kommer man långt :)


KRAM

Gillar

Kommentarer

emelivet
emelivet,

Men ja! Det är det här vi alla behöver nu 🤍

nouw.com/emelivet
KateOgembo
KateOgembo,

bra film tips! ensam hemma är ju en favorit här😍

nouw.com/kateogembo
Nicole
,

Vart kommer din mjukisdress ifrån?

Rebecca
,

Så mysigt och så långa bra filmer! ❤️

Vart har du köpt mjukisdressen? 😘❤️

Anngelic
Anngelic,

Nä, jag håller helt med dig - andra vågen slog jättehårt på mig också!
Man har ju precis ställt sig upp och börjat leva igen i det nya normala, så rycks mattan bort igen! Usch! Läskigt och obehagligt, och ja gnälligt 😋 😉

nouw.com/anngelic